Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz ha egy fiú tud, szeret főzni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha egy fiú tud, szeret főzni?

Figyelt kérdés
nemet,kort lécci!
2010. máj. 11. 20:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Szakács vagyok a csajszik buknak arra ha nem ők csinálják és ennek ellenére jó az étel:)
2010. máj. 11. 20:21
 12/24 anonim ***** válasza:

dehogy gáz! nálam hatalmas plusz pont!

25L

2010. máj. 11. 20:26
 13/24 anonim ***** válasza:

Egy igazi férfi amúgy is tud főzni :)

Szerintem a férfiak sokkal jobban tudnak főzni, mint a nők, najó ez csak az én véleményem :)

A nők viszont sokkal több féle étel elkészítéséhez értenek.

2010. máj. 11. 20:33
 14/24 anonim ***** válasza:

Az én párom (25l)szakács,de általába mikor ő későn ér haza,meglepem s összedobok neki valami finomat.Szerinte nem gáz,sőt....csak néha kikérem a véleményét a fűszerekről mert háááát ő érti a dolgát a konyhába jobban.

Azért a közös főzésnek jobban örülök,mert akkor sokkal lazább lehjetek,hisz ő mindent kézben tart:))))

2010. máj. 11. 20:42
 15/24 anonim ***** válasza:

Igazi férfi tud főzni, csak ezt másnak nem kell tudnia.

Nálunk anya főz, de ünnepnapokon, vagy ha valami kacifántosabb kaja készül akkor azt apám csinálja (és mien jól:) .

Én is kezdek ráérezni a dologra. 17f

2010. máj. 11. 20:49
 16/24 anonim ***** válasza:
Elolvadnék ha főzne nekem egy pasi:) Tedd össze a két kezed egy ilyen pasiért!
2010. máj. 11. 21:13
 17/24 anonim ***** válasza:
Már miért lenne gáz? 23/l
2010. máj. 11. 21:15
 18/24 anonim ***** válasza:
dehogy gáz:D nekem még jól is jönne, mert szakácsnak tanulok, segíthetne. meg szerintem amúgy is menő.
2010. máj. 11. 21:47
 19/24 anonim ***** válasza:
ja és 16 éves vagyok.
2010. máj. 11. 21:47
 20/24 anonim ***** válasza:

én utálom, ha egy fiú szakácskodik. nemtom, az a nő dolga sztem. azért ha lesz majd férjem, akk biztos örülök majd neki, ha készít egy finom ebédet, vagy vacsit, de most még 18évesen másképp látom.

én nemtudok főzni, akk ne főzőcskézzen egy fiú sem, ha én nem szórakozok vele.

am a barátom éha reggel a tv paprikát nézi(szakácsműsor), és falramászok tőle:D

2010. máj. 11. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!