Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nevetséges, ha egy fiatal fiú szeret főzni?
Figyelt kérdés
Én nagyon szeretek,és sokszor mikor elmondom egy lánynak, kinevetnek,aztán kiderül, hogy több mindent tudok főzni mint ők.Szerintetek?
F/17
Ui.: Jah és direkt kerültem a ciki és a gáz szókat,mert tudom, hogy herótotok van tőle :)
2009. szept. 20. 12:10
1/22 anonim válasza:
Párom szakács. Nekem bejön :)
19/L
2/22 anonim válasza:
egyáltalán nem nevetséges. Sőt.... Ne törődj kislányokkal, akiknek ez röhejes. Én pl nagyon tudok örülni, hogy ha a párom szabadnapos én meg dolgozom, akkor mire hazaérek ő megcsinálja a kaját és nem nekem kell még este 10kor főzőcskéznem...
3/22 anonim válasza:
Dehogy!Szerintem tök jó dolog! Az én párom is szokott főzni nagyon finomakat, sőt, még kenyeret és kiflit is süt!
4/22 anonim válasza:
van annál jobb ha a pasid tud főzni??
miaz hogy kinevetnek?szánalmasak szerintem..
17/L
5/22 anonim válasza:
Sztem azért nevetnek ki, mert kinjukban nevetnek...Egy csajnál a huszonvalanyadik év után jön be hogy egy pasi tud, és imád főzni...Én pl. imádok! 46 vok, és hétvégenként én főzök, ha nem dolgozom. engem kikapcsol, és a jaját kreativitásomat elővehetem...
6/22 anonim válasza:
Mért lenne nevetséges? Nagyon jó dolog!!!!!!
8/22 anonim válasza:
Szerintem is jó dolog, pláne együtt sürögni-forogni a konyhában, egy-egy pohár finom vörös bor mellett vacsit csinálni ;)
9/22 anonim válasza:
dehogy nevetséges
szerintem irtó jó dolog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!