Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nevetséges, ha egy fiatal fiú szeret főzni?
Én nagyon szeretek,és sokszor mikor elmondom egy lánynak, kinevetnek,aztán kiderül, hogy több mindent tudok főzni mint ők.Szerintetek?
F/17
Ui.: Jah és direkt kerültem a ciki és a gáz szókat,mert tudom, hogy herótotok van tőle :)
Én fiú vagyok, de minden elismerésem. Nagy vágyam nekem is, hogy megtanuljak főzni, és szerintem ez igenis bejön a lányoknak. Biztosan el tudod őket kápráztatni egy általad készített finom vacsorával a randin... :)
Az meg, hogy a kislányok buták ne érdekeljen.
Nem ciki/gáz/nevetséges. Sokkal inkább lenyűgöző, hogy ilyenekhez is értesz. Nálam például nagyon sokat nyom a lantba, ha a fiú tud főzni.
17/L
Dehogy ciki, nekem nagyon imponál, ha egy ffi szeret és tud is főzni! szeretem, ha egy pasinak értelmes és kreatív hobbija van. szerintem ne az éretlen csirik közt válogass.
23 N
Sok csajnál ez nagyon jó ajánlólevél, hogy nem vagy tök béna a konyhában. Aki meg ezért kinevet, az a saját szegénységi bizonyítványát mutogatja.
Légy büszke magadra!
Fú hát köszönöm szépen a sok pozitív kommentet :)
Amúgy az értelmesebb csajok tényleg még örültek is neki.
Sajnos most nincs barátnőm,de ha lesz, biztos fogok neki főzni :)
irigylem a leendő barátnődet...
az én párom a könyhámat közelebbről nem is látta még sztem,mert mindent a szobába kap készen..
Üdv!
21 éves fiú vagyok, pincérnek, és szakácsnak tanulok, jó dolog a főzés, és a barátnőm is imádja, ha én főzök:)
Ha adhatok egy tanácsot, tanulj meg minél több sütit, és édességet sütni, később nagyon jól fog jönni, nem csak a fiúkat lehet megfogni a hasukon keresztül;):D
Aki azt hiszi,hogy a fiúkat a hasukon keresztül a legkönnyebb megfogni,azok egy arasznyit tévednek ;)
Amugy megfogadom a tanácsod, desszertekkel nem állok még valami jól :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!