Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Havi szinten mennyit költötök a barátnőtökre?
Figyelt kérdés
Körülbelül.2017. márc. 23. 16:51
11/21 anonim válasza:
#9 Ja, ha koleszos egyetemista vagy es osztondijbol meg diakmelobol elsz akkor sok. Felnott, teljes allasban dolgozo es normalisan kereso embereknel nem tudom, hogy lenne ez sok, sajat magara dupla ennyit kolt egy honapban, amikor 30 ezerert vesz maganak uj cipot, az xboxra kolt, harom naponta vesz dohanyt, a boltban akarmit ami epp megtetszik neki mert nagyon ragcsalos, stb :D Ehhez kepest semmiseg, hogy tobbnyire o hiv meg programokon.
12/21 anonim válasza:
Na ezért ilyenek a nők, mert elkapatjátok őket!
13/21 anonim válasza:
150-161.344-45 forintot. Neked pedig többet tudnank segiteni, ha leirod a pontos problemadat. Mert itt valaszol neked x ember x helyzetbol. Pl. mi tavkapcsolatba vagyunk, nekem pedig gyakornoki fizetesbol nem igazan telik 3-4 hetente repjegy vasarolgatasra, mig a paromnak nem jelent gondot. Igy o ertelemszeruen eleve tobbet kolt, viszont ez teged nem fog elobbre vinni a sajat gondjaidban.
14/21 anonim válasza:
Attól függ hogy milyen anyagi helyzetben van a barátnőm. Amíg tanult és a szüleivel élt, többet költöttem rá. Most hogy már dolgozik,és neki is van pénze így már kevesebbet.
15/21 anonim válasza:
Hacsak nem nézel ki eszméletlenül jól, havi 30-40 alatt biztosan nem találsz barátnőt.
16/21 anonim válasza:
Szeretem, ha a párom fizet, szóval ha nincs pénze, akkor odaadom a pénztárcámat, hogy akkor is ő fizessen :D
Együtt élünk, szóval feles minden kb
17/21 anonim válasza:
Kb csak a vonatjegyere költ, hogy eljöhessen hozzám :D ha moziba megyünk, akkor ő veszi a jegyet én a nasit, ha kajálunk vagy beülünk valahova akkor nem mindig fizetünk felesben, de figyelünk arra hogy "múltkor te fizetted, most fizetem én". Én azért szoktam venni itthonra nasit ha jön, de mindig Cheetost mert imádjuk, és az csak 100 forint egy zacskóval, abból veszek kettőt akkor egy hónapban nem költök el rá 1000 forintot. Úgyhogy barátommal mi így vagyunk, és nekem teljesen jó így, kényelmetlenül érezném magam ha folyton ő fizetne egyedül mindent.
18/21 anonim válasza:
Egyszer kiszámoltuk, de belevettünk mindent, benzint, kaja, programokat, mindent. kb 40-et költ rám egy hónapban. Én szerintem 20 körül. 25/N
19/21 anonim válasza:
Persze ha együtt élnénk más lenne, de így hogy még csak pár hónapja vagyunk együtt szerintem az a normális, hogy én hívom meg őt mindenre. Ez a legkevesebb igazából, vagyis inkább úgy mondanám, hogy nekem az hogy úriembernek tartson vagy olyannak aki láthatóan áldoz ennyit rá és fontosnak tartja megéri ezt a havi kb 30-at. Pedig én is tanulok még csak mellette dolgozom.
20/21 anonim válasza:
Heti egyszer eszünk körülbelül étteremben vagy megyünk el cukrászdába. Hol egyikünk fizet, hol a másikunk.
Együtt élünk a rezsi és a lakbér felezve van, az étel-egyéb dolog pedig szintén hol egyikünk, hol a másikunk veszi.
Ezenkívül persze születésnapra-karácsonyra veszünk egymásnak ajándékot.
Kb 10.000-et költünk egymásra havonta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!