Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Havi szinten mennyit költötök a barátnőtökre?
Nem zavar. Még nem vagyunk annyi ideje együtt úgyhogy mindig én hívom meg, én fizetem neki a közös programokat is, néha beszáll ő is de ritkán hagyom neki. Meg neki még nincs igazán saját pénze mivel még szüleivel él és tanul meg egyébként őt sem zavarja, hogy mindenre meghívom :D
De nem ezért van velem és nem használ ki/húz le szóval nem zavar a dolog szerintem így illik
Egyutt elunk, a legtobb koltseg ami az otthoni dolgokkal kapcsolatos az tobbnyire feles, talan a baratom valamivel tobbet kolt kajara mert neki van Erzsebete es abbol fizetunk amig van rajta. Van amikor rendelunk kajat, ezt kb ossze-vissza fizetjuk.
Ezen kivul ha elmegyunk moziba pl akkor altalaban meghiv a jegyre es a bufeben is, ha kajalunk a varosban valahol akkor is tobbnyire, de van olyan is, hogy en hivom meg ot.
Random dolgokat nem szokott nekem venni, ruhakat, sminket stb ezeket magamnak veszem :D Egyszer vett nekem egy melltartot, mert problemaztam, hogy most megvegyem-e ennyiert vagy ne, aztan megunta es megvette nekem :D Neha van, hogy jon valami random program, ez is valtozo, hogy o fizeti vagy felesbe.
Osszessegeben nem hiszem, hogy havi 20 ezernel tobbet koltene, de egyebkent egyikunk se tartja szamon, ot is halal hidegen hagyja, nem huzom le szazezrekkel szoval nincs miert soherkednie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!