Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzt költötök a barátnőtökre havonta?
Havonta olyan 20ezer körül költ rám barátom, pl mozi, vacsi bolt. stb. ajándékok alkalmakkor főként, de hétközbe is egy egy tábla kedvenc csoki ilyenek
nálunk mindig folyik egy kisebb veszekedés a kasszánál, mert barátom sose hagyja hogy fizessek
22L, 25F
Mivel együtt élük így elég sokat. A lakás rezsijét felezzük, a kaja nagy részét és a bevásárlásokat én fizetem, de ő meg zseniálisan elkészít mindent és rendbe tartja a lakást. Az autók fenntartását, részletét, biztosítást én fizetem, ha megyünk valahova nyaralni, szórakozni az is az én kiadásom. A párom saját maga állja a ruháit, kozmetikust, fodrászt, edzőtermet...sokat költ magára én meg gyönyörködöm benne!!! :)
Csak tippelni tudom...úgy kb 110-120 ezer havonta...ennek min felét az autó fenntartása teszi ki, de semmit nem sajnálok Tőle....
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!