Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi pénzt költötök a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi pénzt költötök a barátnőtökre havonta?

Figyelt kérdés
Pl kis ajándékokra gondolok, vagy ha meghívjátok kajálni stb. Es ő ezt hagyja vagy el is várja?
2016. jan. 26. 09:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
31%

"ugyanis én a barátnőmre biztos elköltök havi 200ezret"

Akkor azt nem barátnőnek hívják, hanem a r***ncodnak.

2016. jan. 26. 10:31
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Èn nem szoktam számon tartani,mennyit költök rá,de bármennyit is,elèg viszonzás nekem hogy együtt lehetek vele :)

Nem tudom,mennyire várja el tőlem az ajándékokat,de mindig örül neki.. innentől kezdve más nem számít <33

2016. jan. 26. 10:44
 13/20 anonim ***** válasza:
74%

Nem hiszem hogy bárkit is le kéne r....zni!!!!

Több olyan haverom is van akinek a barátnője nem dolgozik sehol, van ahol még a háztartásra is külön alkalmazott van. Aki megengedheti magának mindezt, az nem számolja a kiadásokat, mert amíg van miből költeni ez közömbös számára. És hogy eloszlassam a tévhitet nem buta libákról van szó.....az egyik ilyen Nő például képzőművész, és csak akkor dolgozik amikor kedve van, szabadidejében pedig nyelveket tanul.

Van olyan haver, akitől ha megkérdezném menyit költ éppen az aktuális Barátnőjére......hát alapból 500k mondanék. Mivel szó szerint mindent Ő fizet ez könnyen összejön!!!

37F

2016. jan. 26. 10:46
 14/20 A kérdező kommentje:
A képzőművész szerinted nem buta? XD
2016. jan. 26. 10:53
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem.....

Egy rendkívül értelmes Nőről van szó....és még igazi művészléleknek sem nevezném, mert nagyon kedves, társasági személy, párom és én is nagyon kedveljük.

Szobrászkodik, kerámiákat csinál, elfoglalja magát....nagyon sok tárgyat készített már, van néhány amit rendelésre. Van némi bevétele ebből, de nem tartja el saját magát.

37F

2016. jan. 26. 11:04
 16/20 anonim ***** válasza:
#15 De gondolom nem is költenek rá havi 200.000 ezret, műkörmös, kozmetikus, ilyenek... :)
2016. jan. 26. 11:20
 17/20 anonim ***** válasza:
6-os vagyok. A kérdésben barátnő szerepel nem pedig rib...! Szerintem aki megteheti, hogy százezreket költ az általa imádott barátnőjére az megteszi! Lehet, hogy néha több néha kevesebb, de imádom kényeztetni. Nem eltartom mert jól fizető állása van. Ha a kiadásaimat pontosan követném lehet, hogy több lenne a rá költött összeg mind a mellett, hogy pl a szépségápolási stb dolgait ő maga fizeti. Amit én állok azok nagy vonalakban: színház-mozi-vacsora-virág-wellness hétvégék-meglepi fehérneműk-néha 1-2 szexi ruha-nyaralás-télen síelés és még sorolhatnám!
2016. jan. 26. 11:24
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem tartjuk számon, elméletben közös kasszán vagyunk, nincs olyan, hogy "tiéd" meg "enyém". Minthogy együtt élünk, ez szerintem elég általános jelenség. Az ő fizetése több, így alapvetően ő költekezik többet, de én nem várok el semmilyen ajándékot vagy hasonlót. De azért van olyan, hogy szépen rebegtetve a pilláimat meghívatom magam egy fagyira, vacsira, akármire. Moziba szoktunk még gyakran menni, ezt is jellemzően ő fizeti, a nasit mellé szoktam én venni.

Szerintem összeségében (az albérletet és az autó költségeit nem számítva) olyan 20-50ezer körül költhet rám, talán kevesebbet. Ilyen, hogy körmös (nem is járok), fodrász, edzés, ruhavásárlás, tudjistenmi fel sem merül, hogy ne én fizessem. A kajába szintúgy beleszállok, és mindemellett a háztartást is én viszem. Szerintem kiegyenlítettek az erőviszonyok ezt nézve.

2016. jan. 26. 11:52
 19/20 anonim ***** válasza:
30%

"Aki megengedheti magának mindezt, az nem számolja a kiadásokat,"

Én is megengedhetem (vagyis megengedhetném) magamnak, hogy qrvázzak. Ettől még nem keverem össze egy barátnővel.

2016. jan. 26. 12:05
 20/20 anonim ***** válasza:

A k....ázás az nem egy párkapcsolat....az egy üzlet semmi több. Bármennyit is fizetsz ugyanazt kapod, max kicsit feltuningolva.

Egy párkapcsolat az egészen más, ott kifejezed a másik fél számára hogy milyen sokat jelent számodra és ajándékokat veszel, azon töröd magad, hogy minél jobb és komfortosabb életet éljen Veled együtt....a Rá költött összegből Te is profitálsz...nem is keveset.

Az egy másik kérdés, hogy mi van akkor, ha a barátnőd csak a pénzed miatt van együtt Veled, arra mondhatod, hogy olyan mintha k....lkodna....de míg a k.....k többsége hozott anyagból dolgozik itt pontosan tudja kivel létesít szexuális viszonyt.

37F

2016. jan. 26. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!