Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti átlagosan mennyi pénzt költötök a barátnőtökre egy hónap alatt?
Lány vagyok ha nem gond, de válaszolok a kérdésedre.
Az én barátom benzinpénzzel együtt olyan havi 30 ezer körül szokott költeni. Ebben benne van az én vendéglatóhelyes fogyasztásom is. Ajándékokat pluszban nem szoktam kapni tőle.
23l
kb semmit!! :) semmi olyat ami nem térül vissza így vagy úgy (:
közös programok felesbe,ja igen neki is volt pénze :,D ez nem túl ismerős mi? :/
alkoholizálásokat én fizettem mivel az az én programom haverokkal közösbe ő úgyse ivott sokat soha és az az én műsorom! :,D a buli belépőket mindenki magának
más programokra pl mozi,meg ilyen marhaságok,utazások felesbe
néha meghívtam valamire aztán máskor visszahívott ő
néha haverokat is meghívok erre arra,ők is vissza hívnak utána,barátnővel sem megy ez másképp,
sőt szexkapcsolatban is fele fele minden
ha megérdemli szoktam kedveskedni,de ez azért nem egy sűrű időszak :,D
aki ezért elhagy egy pasit annak érdekes jelzők lesznek a neve után a környéken :,D ;) ebben biztos lehet.
nem sűrűn hagyták még el engem :,D fordítva van,de ha lenne ilyen sírva nevetnék rajta :,D
akkor dobnék neki kifli véget lakjon jó egyszer....
istenem....-.- :D ne legyen már senki rám utalva.
mer gáz.
tudod amelyik nő pénzbe kerül azt nem barátnőnek szokták hívni :D kicsit el vagytok tévedve
látom fájt az igazságom,ja mondjuk mindig. :(
bár megértem hogy sok szegény lány álmodozik hogy majd eltartják de tudod az élet nem ilyen.Igazi nő ugye megáll a saját lábán :) ez már nem az a világ.Ez van.
Mivan??
Minek költenék rá csak úgy?
Hogy ne hagyjon el?? Hát kapja be ha ezzért maradna velem.
szülinap, névnap ünnepek az rendben van, meg persze ha elmegyünk csavarogni szórakozni akkro költök rá valamennyit, de abba mindig ő is beszáll.
0Ft és max 20e/év
Évente 1x étterem, évente1x ajándék szülinapjára.
nyaranta 1x 1 gombóc fagyi.
Örüljön, hogy ennyit kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!