Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kiakadnátok a barátnőtökre ha 65 ezer forintért venne egy pár cipőt?
Ha megteheti, és nem az én pénzemből vette a megkérdezésem nélkül, amit amúgy a gázszámlára szántam, akkor nem. :-D
Kevés az infó, ezt így nem lehet megmondani. Nyilván ha havi egy millát keresne, akkor nem, ha viszont nem állunk jól, akkor igen.
helyzetfüggő...
ha telik rá és ez senkinek nem gond anyagilag akkor miért haragudnék?
ha valaki több hónap alatt rak félre erre és végül megveszi az még jó pont is lehet, hisz összespórolta rá a pénzét...
de ha ezt nem tehetné meg, mert anyagilag gondot jelent akkor zavarna...
22F
Addig szórja amíg van aztán meg csóróskodik a méregdrága tök felesleges cipőjében:D
Az a kérdés hogy megteheti vagy csak hozzájutott ahhoz az összeghez és gyorsan elkölti?
Nekem a felesegem ilyen,folyton draga cuccokat vesz maganak es ott tartok, h frankon orulnek neki ha csak 65 ezret koltene egy cipore, de nalunk sajnos o sokkal de sokkal tobbet kolt.
A sajat fizeteset kolti,de amikor elfogy mindig en adok neki, ami vegulis nem zavar mert megengedhetjuk magunknak, csak ezeket az osszegeket valami ertelmesebbre is fordithatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!