Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mennyit költötök a barátnőtökr...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit költötök a barátnőtökre? Hetente hányszor mentek valahova, hányszor hívjátok meg?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok.
2016. ápr. 15. 18:22
 1/5 anonim ***** válasza:

mivel nincs barátnőm, így inkább mondom ami akkor volt, amikor volt

2 ajándékot kapott tőlem (+ egyszer csokit), így kb 2000 Ft-ot költöttem rá

általában én mentem a városába, ahol nem volt szinte semmi, így nem tudtam meghívni, és kb hetente találkoztunk, volt hogy ritkábban (gyakrabban nem)

18/F

2016. ápr. 15. 18:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Nos ne anyagiakkal hódítsd meg a lányt ha meg is szeretnéd tartani hosszú távon.

Sajnos a mai tini lányoknak az számít mennyi pénze van a pasinak,mennyit költene rá. Ez gáz.

Néha lepd meg a kedvenc csokijával,szülinap névnap nyilván más. Egy mozi stb,de nem kell túlzásba esni,mert utána jön az hogy csak a pénzed miatt kellettél..

Én sosem szerettem ha valaki sokat költött rám,engem zavart. Felesleges pénzkidobás. N/36

2016. ápr. 15. 18:45
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem volt még barátnőm, ezért kérdeztem. Sajnos nincs sok pénzünk, ezért félek barátnőt keresni.
2016. ápr. 15. 18:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Hali!

suliban majdnem én minden nap én veszem a kajáját, van hogy meghívom egy fagyira, vagy vagy valami ilyesmi, akár ebédelni valami olcsóbb helyre ez a nálam lévő pénztől függ. De ha akár több van nálam, és bemegyünk egy könyvesboltba akár ott is költök rá. Szóval egy átlagos nap, legalább 600 Ft, de ez egy rendhagyó alkalommal, lehet 7000 Ft is.

Remélem mással nincs így, alig lehet bírni (100 000 évek alatt spóroltból 35000 maradt :/ )

16/f

2016. ápr. 15. 18:51
 5/5 anonim ***** válasza:

4. vagyok

bocsi, félre ne értsétek! ha úgy van, ez ugyan úgy megy vissza fele is! Csak jóval gyakrabban fizetek én. ennyi, de ha úgy van, ő fizet, sőt, mostanában egyre inkább szeretne, mert úgy érzi ez már túl sok.

2016. ápr. 15. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!