Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el a páromnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el a páromnak?

Figyelt kérdés
3 hónappal ezelőtt oda költöztem hozzá, kicsit rendhagyó volt a dolog, mert megismerkedtünk, klappoltunk, 1 héttel később felajánlotta, hogy költözzek hozzá. Ezzel nincs is gond, hamar találtam munkát, tehát nem ingyenélő vagyok, hanem dolgozó nő. Csakhogy pánikbeteggé váltam 4 éve, amit ugyan tud, DE az előző párom lovat vett nekem, hogy kijöjjek a dologból és működik, mert mióta vele foglalkozom a rohamok lecsökkentek. A fizetésem fele elmegy a bértartásra, a párom nem kér semmire pénzt. Már kezdetek óta úgy van megbeszélés alapján, hogy a szükségleteimre elmegy a fizum egy része, a többit bedobom a közösbe. Csakhogy A héten rákérdezett, hogy a fizetésem felét mire költöm. A lovat eladni nem fogom, nem is szeretném, saját betanítású. Mivel én járok boltba stb, tisztában vagyok vele, hogy a bértartást is megengedhetjük magunknak. Valahogy el kéne neki mondani, hogy a hobbimra megy el a fizetésem fele.
2017. márc. 19. 20:48
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
De hát nem lesz lószagú a kezed, hajad, ruháid? Én tuti rájöttem volna a helyében, hogy istállószagod, lószőrszagod van.
2017. márc. 20. 01:56
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak egy ló, b***szdmeg. Nem elastal 2 eve a toparton a baratnoiddel 3 hullat hawaii hula tancot lejtve.

De mellesleg ezzel a kapcsolattal a lónál sokkal nagyobb problemak vannak, ugyanis nem tudtok kommunikalni. Azt meg nem tudom, mire velni, hogy azt mondod egyszer hogy a parod feltekeny tipus, de konkretan szarik ra, mit csinalsz, amikor a lovas titkolt oraidat toltod, masreszt pedig aki lakik valahol, de nem fedezi a koltsegeit, az sajnalom, de ingyelelo. Ez annak pontos definicioja. A parod csak udvarias volt (ezekkel a remek kommunikacios kepessegekkel gondolom nem tunt fel), es valoszinuleg remelte, hogy magadtol is eszedbe jut, hogy az aram neki sem ingyen jon az egbol. Mert ez lenne a termeszetes. Az hogy talaltal munkat, semmit nem jelent, mert attol meg nem fedezed a sajat koltsegeit. A lon kivul. Akit ugye 7 pecsetes titokkent kell tartani :D.

2017. márc. 20. 07:47
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Mit jelent az, hogy a fizetésed felét beadod a "közösbe", ha a rezsiköltséget egyedül a párod fizeti? Ő eltart, te pedig fizeted a kajapénz felét? Ha igen, akkor egyetértek az utolsóval, tényleg ingyenélő vagy. Ha MINDENNEK (rezsi, kaja stb.) kifizeted a rád eső részét és továbbra is marad pénzed a lóra, akkor oké. De ha nem, akkor nagyon gáz a viselkedésed! Az pedig még ennél is gázabb h hónapok óta titkolózol!

Ideje lenne felnőttként viselkedni: megbeszélni a költségeket és megmutatni a lovat.

2017. márc. 20. 08:09
 24/26 A kérdező kommentje:
A lovardában utána lezuhanyzom, a cuccaimat meg anyámnak rendszeresen haza küldöm mosásra nővéremmel.
2017. márc. 20. 16:47
 25/26 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem, hogy mennyivel szálljak be, azt mondta erre, hogy semmivel, neki mindegy, hogy 1 vagy két emberre fizeti a rezsit.
2017. márc. 20. 16:48
 26/26 anonim ***** válasza:
Na, elmondtad? Mit szólt hozzá?
2017. márc. 27. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!