Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el a páromnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el a páromnak?

Figyelt kérdés
3 hónappal ezelőtt oda költöztem hozzá, kicsit rendhagyó volt a dolog, mert megismerkedtünk, klappoltunk, 1 héttel később felajánlotta, hogy költözzek hozzá. Ezzel nincs is gond, hamar találtam munkát, tehát nem ingyenélő vagyok, hanem dolgozó nő. Csakhogy pánikbeteggé váltam 4 éve, amit ugyan tud, DE az előző párom lovat vett nekem, hogy kijöjjek a dologból és működik, mert mióta vele foglalkozom a rohamok lecsökkentek. A fizetésem fele elmegy a bértartásra, a párom nem kér semmire pénzt. Már kezdetek óta úgy van megbeszélés alapján, hogy a szükségleteimre elmegy a fizum egy része, a többit bedobom a közösbe. Csakhogy A héten rákérdezett, hogy a fizetésem felét mire költöm. A lovat eladni nem fogom, nem is szeretném, saját betanítású. Mivel én járok boltba stb, tisztában vagyok vele, hogy a bértartást is megengedhetjük magunknak. Valahogy el kéne neki mondani, hogy a hobbimra megy el a fizetésem fele.
2017. márc. 19. 20:48
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
78%

- Mondd el párodnak, különösen, hogy rákérdezett:

"Ja, hát még nem mondtam? Van egy terápiás lovam és a bértartására megy el a fele fizum"

- Add el a szerencsétlen lovadat, ha ekkora probléma (anyagilag is) a tartása, esetleg annak, aki most is tartja, vagy olyannak, akinek lovasiskolája van.

Aztán amikor lovagolni szottyan kedved, lovagolsz rajta, csak esetenként fizetsz.

Azt a részt nem értettem, hogy kit kell/kellene műteni?

A lovat, vagy téged és ez hogy jön a képbe és miért?

2017. márc. 19. 21:41
 12/26 anonim ***** válasza:
94%

Miért nem mondtad még neki, hogy lovad van?

Én akárkivel megismerkedtem, már az első nap közöltem vele, hogy velem lakik egy kutyus is, akit imádok,és senki kedvéért meg nem válnék tőle.

Simán mondd el neki, hogy paripád van, ennyi. :)

Ami nem kell a közösbe, azt arra költöd, amire akarod.

21/L

2017. márc. 19. 21:43
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk én sem értem, hogy ez miért nem volt téma 3 hónap együttélés alatt?

Nem az a probléma kérdező, hogy hogyan mondjad el, mert az roppant egyszerű.

Én abban látom a gondot, hogy miért érezted szükségét eddig eltitkolni?

2017. márc. 19. 21:47
 14/26 anonim ***** válasza:
82%
Készülj fel rá, hogy a párod ki lesz akadva, és teljesen joggal, hogy ezt 3 hónap alatt nem mondtad el neki.
2017. márc. 19. 21:50
 15/26 A kérdező kommentje:

A párom féltékeny típus. És mivel exem vette nekem, félő, hogy előjönne azzal, hogy lehet érzek még iránta valamit, vagy hogy adjam el. Nem tudom hogy a tényt hogy fogadná, hogy EXEM vette.

Lovasiskolába alkalmatlan a ló és mivel a szívemhez nőtt, nem fogom eladni semmi pénzért. Rendesen van vele foglalkozva. Nem okoz gondot a tartása, eddig is kigazdálkodtam, főleg úgy, hogy a párom semmit nem kér a rezsire se semmire hozzájárulást.

2017. márc. 19. 21:53
 16/26 anonim ***** válasza:
88%

Nem értem, hogy miért kellene beszámolnod, hogy honnan van a ló?

Van egy lovad és kész!

Minden ingóságod eredetéről be kell számolnod?

Nem mintha bármi problémája lehetne azzal, hogy az exed vette, nyilván vett mást is neked, azokat is el kell titkolnod?

Ne haragudj Kérdező, de ha te 3 hónap után ilyen stresszben vagy valakitől, hogy egy LOVAT(!) nem mersz elmesélni neki, akkor nem irigyellek!

2017. márc. 19. 22:04
 17/26 A kérdező kommentje:

Mikor szó volt, hogy hozzá költözöm, kérdeztem hogy mennyivel szálljak be a költségeibe. Ő azt mondta semmivel. Akkor úgy voltam vele, hogy no para, új helyet kerestem a lónak, találtam is. És velem költözött a ló is gyakorlatilag.

Nem kell mindenről beszámolnom, de mivel tudja milyen családból származok úgyis rákérdezne, hogy honnan van, mert a szüleimtől biztos nem.

2017. márc. 19. 22:17
 18/26 anonim ***** válasza:
88%
Ha a párom előállna azzal, hogy van egy lova de nem merte megmondani, én szakadnék a röhögéstől :D Mégis mit számít kitől kaptad? Ez nem csak valami tárgy az extől, amit szakítás után kidobsz, vagy elrejtesz a szekrény mélyére...
2017. márc. 19. 23:09
 19/26 anonim ***** válasza:
82%
Mit számít honnan van? Te vetted, és kész. Vagy ok, az exedtől kaptad. Ha azt gondolja hogy az exedet látod a lóban, akkor pedig elég beteg gondolkodású... Azért egy ló nem kis dolog, ezt nem lehet, és egyáltalán nem is kell rejtegetni. Lehet ő is azonnal megszereti, bár az biztos hogy meg fog döbbenni, és nem azért mert ő van, hanem azért hogy ezt 3 hónap egyűttélés alatt sosem említetted...
2017. márc. 19. 23:39
 20/26 anonim ***** válasza:
82%

Ebben a nagy titkolózásban esetleg azt érted el,hogy azt gondolja majd a párod,még mindig közöd van az exedhez,esetleg vele jársz lovagolni!

Egyébként 3 hónapja nem mostad ki a lovascuccod?

2017. márc. 20. 00:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!