Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan mondjam el a páromnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el a páromnak ha félek?

Figyelt kérdés
Azt hiszem hüvely gombám alakult ki van is itthon rá krémem amivel elkezdtem kezelni és nem is akarok addig nemi aktust a barátommal amig nem múlik el biztosan de hogyan mondjam el neki? és ha ő is elkapta? azt olvastam a férfit is kezelni kell még ha tünete sincs de hogyan mondhatnám el neki úgy félek

2016. jún. 14. 10:39
 1/9 anonim ***** válasza:
De mitől félsz amúgy? Sose értettem az ilyet... együtt vagy valakivel, akit elvileg szeretsz, megbízol benne, még szexelsz is vele... De egy ilyen természetes dolgot nem tudsz vele megbeszélni, ami ráadásul őt is érintheti!
2016. jún. 14. 10:41
 2/9 anonim ***** válasza:
Mindez a homoszexualitás kategóriában?? :-D
2016. jún. 14. 10:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ezzel semmi gáz nincs. Velem is esett már meg, hogy barátnőm szólt hogy néhány nap szünetet kell tartsunk emiatt, és nekem is be kellett vennem egy tablettát. Ennyi volt, ilyen bárkivel előfordulhat. Ha emiatt balhé lenne a pároddal, az régen rossz...
2016. jún. 14. 11:26
 4/9 anonim ***** válasza:
#2! Na olvasd el ujra, vagy ha nem elég akkor még 10X!
2016. jún. 14. 11:33
 5/9 anonim ***** válasza:

hogy vetted észre? mikor voltatok együtt utoljára?

Mert simán lehet, hogy elkapta tőled, még ha nincs is tünete, de hordozó, és akkor bármikor visszafertőzhet téged. Ezért kellene elmondanod neki, megkérni hogy ő is kezelje magát krémmel.

De amugy szerintem az lenne a legjobb ha elmennél nőgyogyászhoz, hogy tényleg az-e a bajod, Ő adna rá megfelelő gyogyszert neked is és a barátodnak is, mert canesten sok esetben szart sem ér, legalábbis a lányoknál, Azt meg gondolom te sem szeretnéd hogy honapokig ping pong labda effektusban fertőzzétek vissza egymást. meg házi vénynélküli gyógyszerekkel kísérletezgetni..

Menj el nőkihoz, így lesz 1hét és meggyógyulsz, vagy kezelgesd otthon magad a barátodat ne és akkor honapokig nem jösz ki belőle! Szerintem jobb az első variácio :)

2016. jún. 14. 11:56
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! a tablettát amit a barátomnak kéne bevennie hol tudom beszerezni? vény nélkül kapható? vagy csak nőgyógyász írja azt is ki?
2016. jún. 14. 16:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Nőgyógyász írja fel, ha valoban ez a bajod. Vénynélkül nem lehet kiváltani. Honnan vagy biztos benne? Nem csak gomba okozhat tüneteket lehet baktérium is vagy hüvelygyulladás.
2016. jún. 14. 16:10
 8/9 A kérdező kommentje:
Én viszkető égő és érzést érzek de nem fáj.Az interneten olvastam hogy az lehet
2016. jún. 14. 16:12
 9/9 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm!
2016. jún. 14. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!