Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek ez meggyőződésük, azok elgondolkoztak már egyszer is az alábbiakon? (elhasználódás)
Ahogy ugye már előttem sokan írták, nem szexuális értelemben mondják ezt (szóval ezen kár is pörögni már), hanem lelkileg, szociálisan. Ha egy emberrel közelebbi kapcsolatba kerülsz, neki adsz magadból egy darabot. Ha sok emberrel kerülsz közelebbi kapcsolatba, akkor sok darabot adsz ki magadból, és a sokadik embernek adott darab nem lesz különleges az adott ember számára, csak egy standard, jellegtelen valami a sok közül. Persze ha nincs rá szüksége, hogy különleges legyen, akkor neki úgy is jó lesz.
Ezt nagyjából az extrovertált-introvertált ellentéttel lehetne kifejezni, amíg egy extrovertáltat a szociális interakciók feltöltenek, addig egy intrót lemerítenek. Az extrovertált akkor érzi jól magát, ha sok emberrel kerülhet kapcsolatba, míg az intro akkor, ha kevesebbel, de azok legyenek minőségiek. Akikre jellemzőbb a maguk típusa, akár barátként sem fognak tudni jól kijönni, mivel nem ugyanazt jelenti nekik az adott emberi kapcsolat. Az extro a mennyiségre megy, és csak korlátozottan figyel a minőségre, az intro meg fordítva.
A sok közeli, de nem mély kapcsolat mellett a kevés, de mély kapcsolat is riasztó lehet egy intró számára a másik múltjában, hiszen ez is egy ilyen más felé való köteleződést jelent. És nem, ez nem az önbizalomhiány kifejeződése, merthogy biztos nem lesz elég jó neki.
Btw ha neked így jó, akkor csináld, csak fogadd el, hogy nem mindenki olyan, mint te, és nem mindenki akar veled közelebbi kapcsolatba kerülni.
Ha annyira nem bántad meg, akkor nem kell oldalakon keresztül bizonygatni. Úgy nem hiteles...
Egyébként nem kell túlpörögni. Nem szeret senki a fél várossal lyuksógor lenni. Nem egy rakétatudomány.
Egy nőt sem indít be, ha egy férfi szexuálisan tapasztalatlan, úgyhogy sejtettem erről a véleményed.
Képes lennél úgy megállapodni egy férfi mellett, hogy életed hátralévő részében csak vele létesítesz szexuális kapcsolatot? Őszintén kíváncsi vagyok a dologra így, hogy neked az ad boldogságot, hogy sok férfival lehetsz/lehettél (legalábbis ezt vettem le a kérdésedből).
Már az kissé problémás, hogy ítélkezik valaki a másik ember felett. Ezeket a negatív dolgokat azok a pasik mondják bármelyik nőre, akit ők megraknának, de a nő nincs ugyanezen az állásponton. Illetve ugyanez a hölgy mondjuk az ismeretségi körben, összejött más férfival. A "felszarvazott" (saját magukat szarvazták fel) srácok mondják ezt.
Igazából egy ember nem tud "elhasználódni". Testileg semmiképpen. Legyen az férfi, vagy nő.
80 éves korra persze. De ott meg már mindegy, hogy egész életében nem szexelt az illető, vagy túl van 10.000 aktuson.
Lelkileg az más tészta persze.
"A p*na rongyolódik, de a f**z nem kopik."
/haver/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!