Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akiknek ez meggyőződésük,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek ez meggyőződésük, azok elgondolkoztak már egyszer is az alábbiakon? (elhasználódás)

Figyelt kérdés
Annyian vannak, akik azt vallják, hogy az a nő, akinek sok pasival volt dolga, az 'lehasznált', 'kiégett', 'riherongy'. Sok pasi hozzászólást is olvastam itt, hogy hát ez ilyen-olyan kiábrándító ismerkedésnél egy nővel kapcsolatban, mintha leprás lenne(?!). Az 'elhasználódott' kifejezést se értem, mégis hol használódott el? Milyen módon? Csak szeretném tudni a teóriát a háttérben, ugyanis őszintén szólva én már lassan több f##szt fogtam mint kilincset :D mégis ugyanolyan szűk vagyok odalent, és 8-10 évvel fiatalabbnak néznek a koromnál. Illetve, akik ezt vallják azok elgondolkodtak már azon, hogy egy nő kapcsolatban/házasságban is ugyanúgy megél kb. 2-3-4 szeri szexet átlagban, ez hónapokra, évekre lebontva szép summa, egy 20 éves házasságnál meg..hujj. Nem beszélve arról, hogy az ember a párjának/szerelmének rendszeresen többet is enged általában (ujjazás, anál), szóval 'használódik' az szépen. Es a gyerekszülésről még nem is beszéltünk. Mégis a hozzám hasonlók vannak 'elhasznált ribinek' elkönyvelve, aki meg kapcsolatban éldegél és évekig ugyanazzal van, az szeplőtelennek, holott 1 valaki őt is használja méghozzá ha olyanja van, minden nap. Most mondjátok hogy nincs ebben igazság, amit írok.:)(?)

2017. márc. 11. 19:35
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nyugi, egy férfi sem fogja az életben a fejedhez vágni, hogy elhasznált ribinek tart. :D Csak szexeltek, aztán csendben elsunnyog, vagy hát ha te is eleve úgy állsz hozzá, hogy szex, akkor nem sunnyog, mert nem érzi a pushingolást hogy ebből komolyat akarna a nő. Csak a véleménye attól magában még ugyanaz marad rólad.
2017. márc. 11. 20:12
 22/42 A kérdező kommentje:
17: Volt már komoly kapcsolatom mint írtam és értem. A kapcsolatomban egyszer vadul csináltuk, máskor romantikusan. Nekünk így volt tökéletes. Mindkettő verzióra igényünk volt.
2017. márc. 11. 20:14
 23/42 A kérdező kommentje:
21: Mégegyszer mondom: Volt már kapcsolatom, aki tudta és tetszett neki. Izgatta a múltam.;) Több évig voltunk együtt. Nem kell általánosítani, de tényleg. Ezt talalom a legszomorúbbnak.
2017. márc. 11. 20:17
 24/42 anonim ***** válasza:
100%
Igen vannak ilyenek, sőt, még olyanok is, akiket a cuckold izgat. De ez a kisebbseg. Altalanositani pedig mindenki szokott, ez nem szomorú. Egyszerűen a többség tényleg nem szereti, ha nagyon sok férfivel volt előtte a nő. Olyan, mintha szándékosan próbálnád félreérteni a szavaimat. Én egy percig sem vitattam, hogy neked volt komoly kapcsolatod, meg lesz is még, ha akarod. Egyszerűen próbálok magyarázatot adni a kérdésedre...
2017. márc. 11. 20:19
 25/42 A kérdező kommentje:
24: Oké:) Akkor bocsánat.
2017. márc. 11. 20:20
 26/42 anonim ***** válasza:
0%
Amikor a hozzászólásokra rázod a fejed, azokat olyanok írják, akik komoly kapcsolatot akarnak maguknak, hosszút és hűségeset, és ők is azt remélik, hogy többezerszer fognak egymással szexelni.
2017. márc. 11. 20:24
 27/42 anonim ***** válasza:
61%

Tudod, általában pont azok a férfiak nézik le az ilyen nőket, akik maguk is hetente cserélgetnek partnert :) De az ilyen emberek véleménye kit érdekel? Mikor ők is pontosan ugyanazt csinálják, akkor mégis milyen jogon ítélkeznek(tipikus példa a "saját szemében a gerendát se, más szemében a szálkát is" mondásra).

Értelmesebb pasik nem ez alapján fognak véleményt alkotni rólad. Párom tudja rólam, hogy volt 1-2 éves időszakom, mikor sok egyéjszakás kalandom volt, de nem érdekli, mert tudja, hogy ő maga sem bűntelen ember(ahogy senki sem az, csak hajalmosak vagyunk ezt elfelejteni), így csak azzal foglalkozik, hogy véleménye szerint egy értelmes, csinos, aranyos lány vagyok és nagyon megbecsül. Ennyi, a többi őt nem érdekli és engem sem érdekel, hogy neki voltak-e kalandjai vagy sem, ha egyszer egy értékes ember.

Egyébként, ha te úgy akarod élni az életed, hogy folyton más partnerrel vagy, akkor éld úgy, mit érdekel mások véleménye? A megfelelő pasit úgysem ez fogja érdekelni, plusz elég nagy ez a világ ahhoz, hogy ne tudjon mindenki az előéletedről.

20L

2017. márc. 11. 20:25
 28/42 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen nők nem nagyon szoktak járni szűrésekre, pedig ha ennyi partnere volt valakinek, már könnyen lehet valami lappangó nemi betegsége. Hallottam a saját környezetemből is csúnya történeteket, és nem akarok osztozni a lány múltjával. Ilyen szempontból még egy hivatásos is biztonságosabb, mert jár szűrésekre.

A másik, hogy teljesen idegen tőlem ez a fajta életmód, és hogy valaki a szexualitást ennyire külön kezeli a szeretettől. Én sem fekszek le azzal, akit nem szeretek, pedig volt már néhány lehetőségem férfiként. A nőtől is ezt várom el, szerintem ez az én részemről korrekt elvárás.

2017. márc. 11. 20:40
 29/42 A kérdező kommentje:
28: Van ilyen is. Egyébként pedig tanult nő vagyok és elég intelligens ahhoz hogy szűrésekre járjak, az az egyik, a másik meg hogy honnan veszed, hogy nincs gumihasználat? No mindegy.. Eltérő emberek, eltérő igények, eltérő gondolkodásmód. Engem például egyáltalán nem indít be egy olyan férfi, akinek nincs sok tapasztalata szexuális szinten.
2017. márc. 11. 20:52
 30/42 anonim ***** válasza:
44%

Mi a kérdés?

Nyugodtan lotyóskodj tovább, senkit nem háborít fel :D

2017. márc. 11. 20:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!