Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek ez meggyőződésük, azok elgondolkoztak már egyszer is az alábbiakon? (elhasználódás)
Tudod, általában pont azok a férfiak nézik le az ilyen nőket, akik maguk is hetente cserélgetnek partnert :) De az ilyen emberek véleménye kit érdekel? Mikor ők is pontosan ugyanazt csinálják, akkor mégis milyen jogon ítélkeznek(tipikus példa a "saját szemében a gerendát se, más szemében a szálkát is" mondásra).
Értelmesebb pasik nem ez alapján fognak véleményt alkotni rólad. Párom tudja rólam, hogy volt 1-2 éves időszakom, mikor sok egyéjszakás kalandom volt, de nem érdekli, mert tudja, hogy ő maga sem bűntelen ember(ahogy senki sem az, csak hajalmosak vagyunk ezt elfelejteni), így csak azzal foglalkozik, hogy véleménye szerint egy értelmes, csinos, aranyos lány vagyok és nagyon megbecsül. Ennyi, a többi őt nem érdekli és engem sem érdekel, hogy neki voltak-e kalandjai vagy sem, ha egyszer egy értékes ember.
Egyébként, ha te úgy akarod élni az életed, hogy folyton más partnerrel vagy, akkor éld úgy, mit érdekel mások véleménye? A megfelelő pasit úgysem ez fogja érdekelni, plusz elég nagy ez a világ ahhoz, hogy ne tudjon mindenki az előéletedről.
20L
Az ilyen nők nem nagyon szoktak járni szűrésekre, pedig ha ennyi partnere volt valakinek, már könnyen lehet valami lappangó nemi betegsége. Hallottam a saját környezetemből is csúnya történeteket, és nem akarok osztozni a lány múltjával. Ilyen szempontból még egy hivatásos is biztonságosabb, mert jár szűrésekre.
A másik, hogy teljesen idegen tőlem ez a fajta életmód, és hogy valaki a szexualitást ennyire külön kezeli a szeretettől. Én sem fekszek le azzal, akit nem szeretek, pedig volt már néhány lehetőségem férfiként. A nőtől is ezt várom el, szerintem ez az én részemről korrekt elvárás.
Mi a kérdés?
Nyugodtan lotyóskodj tovább, senkit nem háborít fel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!