Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek ez meggyőződésük, azok elgondolkoztak már
egyszer is az alábbiakon? (elhasználódás)
Figyelt kérdés
Annyian vannak, akik azt vallják, hogy az a nő, akinek sok pasival volt dolga, az 'lehasznált', 'kiégett', 'riherongy'. Sok pasi hozzászólást is olvastam itt, hogy hát ez ilyen-olyan kiábrándító ismerkedésnél egy nővel kapcsolatban, mintha leprás lenne(?!). Az 'elhasználódott' kifejezést se értem, mégis hol használódott el? Milyen módon? Csak szeretném tudni a teóriát a háttérben, ugyanis őszintén szólva én már lassan több f##szt fogtam mint kilincset :D mégis ugyanolyan szűk vagyok odalent, és 8-10 évvel fiatalabbnak néznek a koromnál. Illetve, akik ezt vallják azok elgondolkodtak már azon, hogy egy nő kapcsolatban/házasságban is ugyanúgy megél kb. 2-3-4 szeri szexet átlagban, ez hónapokra, évekre lebontva szép summa, egy 20 éves házasságnál meg..hujj. Nem beszélve arról, hogy az ember a párjának/szerelmének rendszeresen többet is enged általában (ujjazás, anál), szóval 'használódik' az szépen. Es a gyerekszülésről még nem is beszéltünk. Mégis a hozzám hasonlók vannak 'elhasznált ribinek' elkönyvelve, aki meg kapcsolatban éldegél és évekig ugyanazzal van, az szeplőtelennek, holott 1 valaki őt is használja méghozzá ha olyanja van, minden nap. Most mondjátok hogy nincs ebben igazság, amit írok.:)(?)
De én iszonyat jól érzem magam ebben az életstílusban:D Olyan izgalmas. Nem drogozom, nem iszom alkoholt, nem dohányzom. Sportolok. Figyelek magamra. Jó haveri társaságom van, szeretem az embereket, akik körülvesznek. Én ebből az állítólagos 'elhasználódásból' semmit sem érzek, pedig sok minden van a hátam mögött már. Egyszerűen csak fűt a szenvedély:)
Nem tudom, hogyan ertelmezhetted ezt a fajta elhasznalodast fizikailag. Itt nem erre gondol a tobbseg (marmint az ertelmesebb fajta), hanem arra, hogy az ilyen embereknek a testiseg nem azt fogja jelenteni egy ido utan, amit kellene, hiszen csinaljak ok amugy is agyba-fobe Joskaval tegnap, Piroskaval holnap, ma meg a Mancival, hanem csak egy atlag, elvezetes cselekves lesz. A vegere meg teljesen kiegnek, mert az igazival meg mar keptelen lesznek megelni, hiszen megszoktak hogy ez nem nagy dolog, lehet csinalni barkivel... es itt jon kepbe ez a bizonyos "elhasznalodas".
De koszonjuk, hogy ilyen reszletes kepet kaphattunk intenziv nemi eletedrol.
2017. márc. 11. 19:47
7/42 A kérdező kommentje:
5: 👍🏻 ;)
2017. márc. 11. 19:48
8/42 anonim válasza:
Ki kíváncsi arra hogy te mit szeretsz és hogy éled az életed? Nem értem minek teregetted ki ide. Szerintem senkit nem érdekel. Töltsd az idődet mással, mert ennek semmi értelme nem volt!
2017. márc. 11. 19:48
9/42 A kérdező kommentje:
6: Én szoktam ám szelektálni, nem úgy van hogy jóska-pistától kezdve bárki, meg nem a szomszédságból. Sok országban éltem, és innen is meg onnan is. Azzal akit én kiválasztok. Egyáltalán nem vagyok kiégve lelkileg.
2017. márc. 11. 19:50
10/42 anonim válasza:
Akkor mégis mi a gondod?:) Nem akarsz komoly kapcsolatot, a férfiak is csak a komolyat zárják ki az ilyen nőkkel ált. Szívesen hemperegnek veled egyet, és ennyi.
Szerintem is (nő vagyok) inkább arról lehet szó, hogy neked már a szexualitás nem egy akkora "durranás", vagy hogy is mondjam. Én nem ítéllek el, nem vagyok prűd, csak egészen más beállítottságú. Én elég perverz vagyok, sok mindenbe belemegyek, de valahogy nem hoz lázba, hogy folyton más férfit vigyek ágyba. Amit te izgalmasnak találsz, én azt pont unalmasnak.
Az is benne van a férfiak részéről szerintem, hogy félnek, hogy mivel nagy mintád van, nem ők lesznek a legjobb csődörök az életedben. :D
Szal ha jól érzed így magad, szrd le. Ez inkább később lesz hátrány szerintem, ha lenyugodsz, és esetleg mégis vmi komolyat szeretnél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!