Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akiknek ez meggyőződésük,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek ez meggyőződésük, azok elgondolkoztak már egyszer is az alábbiakon? (elhasználódás)

Figyelt kérdés
Annyian vannak, akik azt vallják, hogy az a nő, akinek sok pasival volt dolga, az 'lehasznált', 'kiégett', 'riherongy'. Sok pasi hozzászólást is olvastam itt, hogy hát ez ilyen-olyan kiábrándító ismerkedésnél egy nővel kapcsolatban, mintha leprás lenne(?!). Az 'elhasználódott' kifejezést se értem, mégis hol használódott el? Milyen módon? Csak szeretném tudni a teóriát a háttérben, ugyanis őszintén szólva én már lassan több f##szt fogtam mint kilincset :D mégis ugyanolyan szűk vagyok odalent, és 8-10 évvel fiatalabbnak néznek a koromnál. Illetve, akik ezt vallják azok elgondolkodtak már azon, hogy egy nő kapcsolatban/házasságban is ugyanúgy megél kb. 2-3-4 szeri szexet átlagban, ez hónapokra, évekre lebontva szép summa, egy 20 éves házasságnál meg..hujj. Nem beszélve arról, hogy az ember a párjának/szerelmének rendszeresen többet is enged általában (ujjazás, anál), szóval 'használódik' az szépen. Es a gyerekszülésről még nem is beszéltünk. Mégis a hozzám hasonlók vannak 'elhasznált ribinek' elkönyvelve, aki meg kapcsolatban éldegél és évekig ugyanazzal van, az szeplőtelennek, holott 1 valaki őt is használja méghozzá ha olyanja van, minden nap. Most mondjátok hogy nincs ebben igazság, amit írok.:)(?)

2017. márc. 11. 19:35
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
8: Nem "teregettem" hanem egy kérdést tettem fel valamivel kapcsolatban, amit nem értek és ehhez voltam olyan körültekintő hogy leírtam a saját pèldám mert ebből kifolyólag nem értem. Szóval a kérdéshez hozzá tartozott ez a háttérinformáció.
2017. márc. 11. 19:52
 12/42 A kérdező kommentje:
10: De, akkora durranás számomra, hisz még mindig művelem, nem figyelsz, mit írok?:) Hajt a szenvedély. Továbbra is. És de, van körülöttem aki komoly kapcsolatot akar, de ő nem tetszik. Amúgy pedig 2 komoly, több éves kapcsolatom volt már. Szóval ez is megadatott és meg is fog, ebben biztos vagyok.
2017. márc. 11. 19:54
 13/42 A kérdező kommentje:
Érdekes, arra eddig senki sem bólintott rá és írta, hogy 'De, az asszony is 'használódik' otthon:D
2017. márc. 11. 19:57
 14/42 anonim ***** válasza:
100%

A szenvedély nem csak azt hajthatja, aki gyakran vált partnert. :) Szenvedélyes nemi életet komoly(abb) kapcsolatban élők is élhetnek. Ez laza, de tartós szexkapcsolat is lehet akár, szal nem kell egyből házasságra gondolni.

És nem azt írtam, hogy nem fog megadatni, hanem hogy hátrány lehet később. Hisz már most hátrányként éled meg, különben nem írtad volna ki a kérdést.

2017. márc. 11. 19:57
 15/42 anonim ***** válasza:
100%
Fizikailag nyilván használódik, de nem erre gondol a többség, mikor ezt mondja. :D Fordítsuk meg, adott egy player férfi, aki folyton hajtja a nőket, stb. Erről is azt feltételezik, hogy komolytalan, sok nő elhajtja. Ez megfordítva is így van. Szép nő vagy, gondolom, akkor meg simán erről van szó: a férfiak lefekszenek veled, de sokan úgy gondolják, hogy szexen kívül nem kellenél nekik komolyabbra. De neked ezzel mi bajod van, ha te magad nem akarsz komolyat?
2017. márc. 11. 20:00
 16/42 anonim ***** válasza:
83%

én pl nem akarnék komoly kapcsolatot egy olyan nőtöl aki azt állítja magáról nagy büszkén hogy kb több penist fogott már mint kilincset... És ezzel sokan így vagyunk, az a ritkább aki nem így gondolja. Ezt nem bántásból mondom. de lehet hogy amikor igazán szerelmes leszel majd és megállapodnál akkor az a férfi el fog utasítani emiatt.

Nekem a szexualitás a szerelem része. Hiába van rengeteg vonzó nő, mégis csak azzal csinálom aki a párom és akit szeretek. Ez az én véleményem

2017. márc. 11. 20:01
 17/42 anonim ***** válasza:
67%
Nem ugy ertettem, hogy valogatas nelkul. Hanem, attol meg hogy epp neked tetszo x tucat hapekkal kozosulsz, attol meg pontosan ugyanugy nem fogod erteni a szeretkezes valodi ertelmet egy olyan emberrel, akibe tenyleg szerelmes vagy (pontosan azert mert mittudomen' minden 4. neked bejovo hapekot megprobaltal felszedni, es ennyive degradalodott szamodra ez az egesz), ahogyan mar most alapbol nem erted.
2017. márc. 11. 20:02
 18/42 anonim ***** válasza:
93%

Ez a sok partner miatt tágul, szerintem is hülyeség. Az én farkamnak ennyi erővel meg kopnia kéne azaz vékonyodni. Viszont a kiégés és egyéb lelki dolgoknak valamint annak testi megnyilvánulásainak jobban ki vannak téve.

30/f

2017. márc. 11. 20:07
 19/42 A kérdező kommentje:
14: Semmilyen hátrányt nem élek meg ezzel kapcsolatban, csupán gyakran vagyok gyk-n és olvasom a fórumkérdéseket, ahol ilyen megközelítéssel sokszor találkoztam és csak ráztam a fejem:) Kíváncsiságból írtam ki a kérdést, hogy vajon az én eszmefuttatásom másnak is eszébe jutott-e.
2017. márc. 11. 20:09
 20/42 A kérdező kommentje:
16: ;) Akkor az a pasi h*lye és nem éri meg vele foglalkoznom. Nem hof arra gondolna, hogy milyen isteni lesz amikor én megérintem ott. Hiszen egy tapasztalt nő tudja igazán, hová és hogy kell nyúlni, szóval zsákbamacskát nem vesz velem. Egyébként is csak olyan pasi kellene akinek a szex legalább olyan fontos a kapcsolatban mint nekem.
2017. márc. 11. 20:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!