Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszi azt a pasim, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi azt a pasim, hogy nekünk más a helyzet? Miért kéne nekem olyasmit csinálnom, amit ő se csinál?

Figyelt kérdés
Van egy 8 hónapos kapcsolatom. A párommal tegnap szóba került az egészségügy téma, és mondtam, hogy én még nem voltam nőgyógyásznál, mert nem volt panaszom, és amúgy is rettegek az orvosoktól. Erre azt mondta, hogy szerinte illene eljárnom szűrésekre. (Illene, vagy nem illene, szerintem az én dolgom.) Aztán megemlítettem neki, hogy majd, ha ő elmegy mindenféle HPV szűrésekre, meg prosztata vizsgálatra, akkor én is elmegyek nőgyógyászhoz. Erre kb kitért a hitéből, hogy, hát, egy pasinak nem ugyanaz, mint nekünk nőknek... Én meg kinevettem, hogy már miért ne lenne ugyanaz?

2017. márc. 11. 12:47
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
95%
SZerintem te nem rendelkezel elég intelligenciával ahhoz, hogy felfogd, amit írunk vagy amit a neten is megtalálnál 5 mp alatt. Így bármit is írhatunk, úgy sem fogsz elmenni és majd akkor jössz rá, hogy nem neked volt igazad, mikor beüt a krach. Még szerencse, hogy csak a te egészségedet veszélyezteted vele, minket nem érint és mi kilépünk a beszélgetésből és kész, de veled nem ez lesz, ha így folytatod. Gondolom azért írtad ki a kérdést, emrt megerősítést vártál, hogy neked van igazad, viszont az jelent vmit, hogy mindenki ennek ellenkezőjét írta. Éna a helyedben hallgatnék a barátodra
2017. márc. 11. 14:49
 22/27 anonim ***** válasza:
94%
Annyira buta vagy, hogy az már fáj. Ha ő estetleg beteg, akkor te is az vagy valószínűleg.De ha soha nem mész orvoshoz, későn derül ki, amikor már nem tudnak segíteni...
2017. márc. 11. 15:04
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

A méhnyakráknak elég magas a halálozási aránya. A prosztata gondokkal viszont még elég sokáig lehet élni, a megfelelő kezelés mellett.

TEHÁT: Ezért lehet, hogy nem ismersz méhnyakrákos nőt, viszont ismersz prosztata gondokkal küzdő férfit!

(Édes Istenem!!!!.....)

2017. márc. 11. 15:11
 24/27 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon tipikus magyar pasi mentalitás.Elvárni azt tud,de nyújtani cserébe bármit derogál,csak most éppen nem a kinézetről van szó,mint általában.
2017. márc. 11. 15:34
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Mellesleg a nőgyógyász nem csak nemi betegségekkel foglalkozik, hanem rengeteg hormonális és egyéb fizikai dologgal is, ami bizony a nőkre jellemző. És ezeket nem véded ki azzal, hogy egészségesen étkezel. A női szervezet kényes műszer, és nagyon nagy odafigyelést igényel.

Van ismerősi körben olyan nő, aki az egészséges életmód mintaképe (túlzás nélkül), mégis hormonproblémás, és ez bizony huszonéves fejjel derült ki neki, mert korábban nem foglalkozott a dologgal, hogy "úgysincs pasija, minek menjen nőgyógyászhoz".

Azóta férjhez ment, és gyereket szeretne - de nem jön össze, mert nem foglalkoztak időben a (nagyrészt tünetmentes) hormongondjaival. Jelenleg ott tartanak, hogy az elmúlt évben több mint félmillát költöttek a legváltozatosabb magándokikra, és még mindig csak kísérleteznek, hogy mi lehet a problémája igazi gyökere...

2017. márc. 11. 15:37
 26/27 anonim ***** válasza:

Ez nem arról szól, hogy mi az igazságos.

Ez nem a Feminista Híradó 82. része, amikor az 'egyenlőségről' beszélünk.

Tudod miért menj el dokihoz? Magad miatt.

Gondolom, a saját egészséged csak számít.

Ha pedig nem tudod elfogadni, hogy a párod nem vizsgáltatja meg magát, akkor adj ultimátumot.

21/L

2017. márc. 11. 21:31
 27/27 anonim ***** válasza:

Ugyan ezt mondta a barátnőm 19 évesen.

Szánalmas buta magatartás. Én voltam urulógusnál, de egy nőnek a szexuális életének megkezdése után, de inkábn 16-18 éves korától illene elmennie egy alap nőgyógyászati vizsgálatra, hogy minden rendben van nála.

Sokkal bonyolultabb szerv, mint a férfiak nemiszerve, szóval a rejtett betegségek és anatómiai eltérések, vagy akár meddőség is előfordulhat.

Legalább egyszer el KELL menni. Aki ezt nem teszi meg, az tájékozatlan egyszerűen, és nincs képben a saját testével.

Szét is mentünk az akkori barátnőmmel. Egy éretlen kislány volt agyilag.

2018. febr. 24. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!