Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fura helyzet. ( több lenn)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fura helyzet. ( több lenn) Szerintetek mit kéne csinálnom? 19/L

Figyelt kérdés

van egy fiú akivel nagyon jóban vagyunk ( barátság kizárólag, régen ő szeretett volna járni velem, de mostmár ő is csak barátságot akar.. ha megkérdezem mindig azt mondja)

egyik este iszogattunk, nagyon megkívántuk egymást... csókolóztunk, simogatott, csókolgatott... aztán mondtam hogy ez lehet hogy nem jó ötlet. Erre azt mondta hogy ez neki simán belefér még a barátságba de ha nekem nem akkor ne haragudjak..

Ezt átgondoltam utána és pár nappal később felhoztam a témát. Azt mondta hogy ő nagyon szívesen lefeküdne velem, de fél hogy rámenne a barátságunk.. és azt mondta hogy sokat fantáziál rólam

Fogalmam sincs mit érezhet ezek után irántam.. ha megkérdezem azt mondja hogy csak barátságot de ezek után nem tudom mi van

2014. júl. 31. 10:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Nagyon szeretne veled üzekedni.
2014. júl. 31. 10:35
 2/6 anonim ***** válasza:
sz pd le;)
2014. júl. 31. 10:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Na ezek után énse. Én nem lennék olyna biztos abban, hogy csak barátságot akar. Na persze, barátokkal én nem szoktam fantáziálni. Gondolom jó csajnak tart és meg akar kapni, de fél hogy mi lesz.

Én nem tenném meg, de ha akarod úgyis meg fogod, csak készülj fel rá hogy már nem lesz ugyanolyan.

Ha többet érez akkor meg elég nagy szívás, hogy te nem akarsz tőle semmit, de egyszer megkap aztán te később már mással leszel esetleg.

2014. júl. 31. 12:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ilyen baratsag extrakkal jellegu kapcsolatot akar.
2014. júl. 31. 13:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Mit lehet ezen nem érteni? Elkötelezettség nélkül akar megfektetni.
2014. aug. 1. 14:29
 6/6 Synesztro ***** válasza:
26/F Miquelnek ment a pacsi;D Ahhogy szárazon leírta. Barátok vagytok stim. Ő fiú, te gondolom, egy elég jó testi adottságokkal bíró lány, a korotok kb. egyforma. Innentől kezdődik az, hogy a fiúk általában minden nőt, akikkel kapcsolatba kerülnek, jól néz ki, és nem rokon, azt elképzelik legalább 1szer meztelenül, esetleg szex közben, vagy min. van egy szexuális megjegyzésük a testére. Ez van, mi így működünk.:) Neked kell eldöntened, hogy ebben benne vagy e, és kockáztatsz, vagy sem. Adok 2 támpontot. Ismerek egy Pesti baráti párt, együtt nőttek fel, kb. mint 2 testvér. Sülve főve. Aztán egy bulin, mikor a tetőfokára hágott a hangulat, a srác megjegyezte a csajnak, idézem:" Figyi tudod, hogy én szentül hiszek, a fiú-lány barátságban, de bmeg, tudod mióta vágyom rá, hogy +d.gjalak?" A csaj nézett egyet, elröhögte magát, aztán kézen fogta, kimentek a kocsihoz, 1h múlva jöttek. Kérdeztem a csajt, azt mondta, hogy ekkora orgazmusa még talán sosem volt. Kérdeztem, hogy ők akkor most járnak vagy mi? Azt mondta dehogy, ez csak most volt, és soha többé. Azóta sem történt meg /állításuk szerint!!!/ a dolog, azóta is barátok, a csávó már férj azóta(hogy az ara tud e erről azt nem tudom;D), és az ellen példa: A volt oszttársam rántotta meg 1 környékbeli haverja húgát, akivel szintén gyerekkora ismerték egymást. A csaj bele esett, többet akart a srác nem /bár ezt elvi síkon letisztázta a csajjal/ ebből harag lett, és sajna a bátyával is:S A döntés rajtad áll:)
2014. aug. 1. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!