Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha elhívjátok valahova a barátnőtöket, akkor fizetitek az ő részét is a programokon?
Gondolok én itt arra, hogy pl üdítő, belépő, ilyesmik.
Szerintem eléggé evidens volna, hogy az esetek túlnyomó részében a pasi lovagiasan kifizeti a hölgy részét, ha már egyszer elhívja valahova. A barátom azt mondja, ő ezt csak addig csinálja, amíg nekem nincs pénzem nincs munkám. Én ezt azért bunkóságnak tartom, mert most is megvan az, hogy amikor éppen van pénzem, akkor fizetem a magam részét, és nem azt mondom, hogy állandóan a pasinak kell fizetnie, de azért szerintem úgy illik, hogy többnyire a férfi a tenyerén hordozza a nőt.
Nem megterhelo. A felfogasod a gaz, hogy marpedig aki meghivatja magat az lehuzza a pasit. Gondolom van valami egyeb erteked ami kompenzalja a sohersagodat, azert voltak veled sokaig, de masoknak meg meg az sincs.
Az en paromnak nincs ellene kifogasa, hogy o fizessen havi par programot, o anno azt mondta, hogy nala ez alap es lehuzasnak se erzi, mert nem olyan a kapcsolatunk egyaltalan. Nem tudom, ez miert faj barkinek is, hogy masoknal mashogy mukodnek a penzugyek. Egyutt elunk es sokszor en vasarolok kajat este otthonra mert en korabban vegzek, szoval szerintem boven "elvarhatom", hogy akkor a lakason kivuli programokat o fizesse.
# 18:
Ha neked ettől lovagias egy férfi, mert kifizeti a fogyasztásod, akkor csak gratulálni tudok. A csóró szarrágó nők várják el egy férfitól, hogy ő fizessen szinte mindent. Aki meg bele is megy ebbe egy jó nagy palimadár.
Amikor még nem voltunk közös kasszán és én elhívtam valahová a barátnőmet, akkor én fizettem nyílván.
Szerencsére már egy ideje közös kasszán vagyunk és nincs olyan hogy ezt ÉN fizetem ezt pedig TE. Egy kapcsolatban nincs is helye olyannak, hogy én pénzem, te pénzed.
Nem olvastam el a válaszokat, mert gondolom megy a harc, hogy ne hogy mán én fizessem a nőnek, he.
Nálam úgy van, hogy első pár randin én fizetem. Örülök, hogyha a nő felajánlja, hogy beszáll, ez jól esik, mert nem várja el, de nem engedem. Aztán ha komolyra fordul, akkor a programokon kb fele-fele. Moziban pl én veszem a belépőt, ő a nasit.
Ha mondjuk összefutunk napközben ebédelni a városban, akkor mindenki a sajátját fizeti. Ha kirándulunk akkor is kb fele-fele helyzet, vagyis valahol én, valahol ő, de mondjuk olyat nem mondanék, hogy szálljon bele a benzinbe is. Ő mondjuk veszi a belépőket, én fizetem az ebédet, ilyenek.
Viszont néha van olyan, hogy elhívom randizni, ezt ki is mondjuk, elegánsan felöltözünk, elmegyünk valami elegánsabb étterembe, romantika, sétálgatás, ilyesmi. Itt ragaszkodom hozzá, hogy én fizessek, és ez azért jól is esik neki. Szóval nagyjából így van. Én többet fizetek valamivel, mondjuk ilyen 70-30 arányban, de a kapcsolatunk többet ér annál, minthogy fillérbszó jelleggel 200 forint pontossággal rendezzük a számlát. 23/F
"de azért szerintem úgy illik, hogy többnyire a férfi a tenyerén hordozza a nőt."
Isteni szerencse hogy soha a budos eletben nem talalkoztunk :)
Utalom az ennyire eletkeptelen, hatarozatlan, gyenge, buta noket, akik egy ferfi segitsege nelkul meg levegot venni sem tudnak, aztan megideologizaljak hogy ez miert jo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!