Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/Férfiak ti mit csinálnáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Férfiak ti mit csinálnátok, ha rajta kapnátok a barátnőtöket, hogy megcsal titeket?

Figyelt kérdés
Mész haza, a szobádva érve pedig azt látod, hogy a Párod valaki mással kamatyol miközben azt ecseteli, hogy te milyen rossz vagy az ágyban, ehhez képest az illető akivel dug főnyeremény. Abban a szituációban ott akkor mit csinálnátok, hogy reagálnátok?

2016. dec. 7. 15:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%
Ez az, provokáld még a nőgyűlölőket! Ez kell ide! :D
2016. dec. 7. 15:49
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Sokkot kapnék.

Egyik lehetőség, hogy kisétálok az ajtón szó nélkül és próbálom nem felfogni a dolgot. Később pedig ésszel reagálnék, nem pedig érzelemből.

A másik az, hogy 5-10 másodperc után eláraszt a harag és gyűlölet és azzal a lendülettel mennék neki a csávónak. A lányt lehordanám és elmondanám mindennek. A szoba egyrésze megrongálódna szerintem. A srác ha védekezik, akkor talán még jobban ütöm, de nekem egy elvakult vérre menő harc lenne, nem egy olyan, amiben gondolkodok.

Persze az egyes reakció inkább valószínűbb, mert ritkább, hogy engedek az érzelmeimnek átvenni felettem az irányítást. Szinte soha.

2016. dec. 7. 16:01
 3/17 anonim ***** válasza:
87%
Felmennék az internetre és feltenném a kérdést gyakorin, hogy: "Fiúk/Férfiak ti mit csinálnátok, ha rajta kapnátok a barátnőtöket, hogy megcsal titeket?"
2016. dec. 7. 16:05
 4/17 anonim ***** válasza:
Kérdező, kicsit rendezz el a fejedben egy pár dolgot, főleg azzal kapcsolatosan, hogy neked mik az értékeid, mik teszne egyedivé téged és akkor már meg is van a válasz. Rá fogsz jönni arra is, hogy hol hibáztál, milyen jelekre nem figyeltél. 28N
2016. dec. 7. 16:11
 5/17 anonim ***** válasza:
Levágnám az ember faa*szát utána a csajt megdugnám
2016. dec. 7. 16:15
 6/17 anonim ***** válasza:

Hát eléggé összeomlanék az fix, főleg ha látszólag jól működő kapcsolatról lenne szó.

A legrosszabb meg az, amit írtál, mert neki ez lenne a megoldás arra, hogy én rossz vagyok az ágyban, ahelyett, hogy megbeszélte volna velem. Meg kiderülne, hogy csak eljátszotta, hogy szeret, ez is padlóra vinne.

Ha már eleve rossz a kapcsolat, és szakításra készülök, akkor egész más a helyzet, azért valamilyen szinten számítok rá, hogy bekövetkezik.

2016. dec. 7. 16:19
 7/17 anonim ***** válasza:
39%
Leülnék és önvizsgálatot tartanék, hogy vajon mit rontottam el. Ugyanis ha engem megcsalnak, akkor én vagyok kevés a partnerem számára. Én nem tudtam olyan szerelembe ejteni, hogy észre se vegyen más pasit rajtam kívül. És ha erre alkalmatlan voltam, nincs mit számonkérnem tőle. Kísértés mindig van és mindig lesz. Mindig lesz, aki bepróbálkozik, hisz ez a dolgok rendje. A párom hűségét nekem kell tudnom fenntartani. Mint ahogy az én hűségemet ő tartja életben.
2016. dec. 7. 16:41
 8/17 anonim ***** válasza:

"Csá, látom jó a buli. Szívem? Egy double penetration?" :D

Viccen kívül se szó, se beszéd, elkezdeném kirámolni a lakásból a cuccait ajtón kívülre, majd a cuccaik után hajítanám utána mindkettőt. Bár lehet, olyan mocsok dolog is megfordulna a fejemben, hogy a lakásba betoppanásomat követően meghallván az egyértelmű akciót, videóra venném az inflagrantit, nehogy később meg se történtnek nyilvánítsák.

2016. dec. 7. 16:47
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

7-es

Hallottál olyanról, hogy addig nem fekszem le mással, amíg együtt vagyok valakivel. Vagy esetleg a kommunikációról. Tiszteletre méltó, amit írsz, de a megcsalás soha nem megoldás a problémákra. Ez olyan mintha térdműtéttel akarnád gyógyítani a torokfájást.

2016. dec. 7. 16:50
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Csinálnák pár szupi képet.

Kimennék, inni egy kupica páleszt, majd előszedném a bőröndöt és össze szedném a csaj cuccait. Mikorra kész a bőrönd, talán ők is felkészülnek és a srác kezébe nyomnám a bőröndöt. Viheti, ahová akarja.

2016. dec. 7. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!