Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ha elhívjátok valahova...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha elhívjátok valahova a barátnőtöket, akkor fizetitek az ő részét is a programokon?

Figyelt kérdés

Gondolok én itt arra, hogy pl üdítő, belépő, ilyesmik.

Szerintem eléggé evidens volna, hogy az esetek túlnyomó részében a pasi lovagiasan kifizeti a hölgy részét, ha már egyszer elhívja valahova. A barátom azt mondja, ő ezt csak addig csinálja, amíg nekem nincs pénzem nincs munkám. Én ezt azért bunkóságnak tartom, mert most is megvan az, hogy amikor éppen van pénzem, akkor fizetem a magam részét, és nem azt mondom, hogy állandóan a pasinak kell fizetnie, de azért szerintem úgy illik, hogy többnyire a férfi a tenyerén hordozza a nőt.

2017. márc. 6. 13:01
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
0%
És mivel ők már dolgozó férfiak, akkor már nekik kell fizetni neked mindent. Értem én, de ha az egyetemista nőknek már ezt tanítják a szülei, akkor kösz inkább nem kérek belőlük.
2017. márc. 6. 13:23
 12/37 anonim ***** válasza:
92%

#11 senki nem írt olyat, hogy nekik kell fizetni mindent. :D

csupán ezért okoz nagyobb gondot nekem fizetni, mint nekik.

2017. márc. 6. 13:26
 13/37 anonim ***** válasza:
84%
#8 Egy nonek sokkal tobb a sajat kiadasa, meg akkor is, ha nem eszetelnul szorja a penzt minden szuksegtelen dologra, akkor is tobbet kell alapdolgokra kolteni. Szoval a ferfi nyugodtan kifizetheti a mozimat, mikor neki a havi koltsegei kimerulnek a kajajaban es egy tubus 2in1 tusfurdo & samponban.
2017. márc. 6. 13:32
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
úgy szokott lenni általában ők fizetnek, én kávéra /1 pohár borra hívom meg őket, vagy főzök otthon és a hozzávalókat én veszem. Diákmunkázom, de ebből kinti evésre költeni esélytelen, amikor otthon is van étel. Ezeket a kajálásokat szoktam elfogadni, főleg, hogy szivesen fizetik. Mit tehetnék? A szüleimtől kérjek pénzt, vagy egyáltalán ne együnk együtt, csak otthon?
2017. márc. 6. 13:32
 15/37 anonim ***** válasza:
32%

# 13:

Akkor jó igénytelen pasijaid lehettek, ha csak ennyit költöttek magukra. :) Mondjuk jó nagy madárnak kell lenni ahhoz egy férfinak, hogy hagyja magát kihasználni. De aki megteszi az meg is érdemli. A mai nők 80%-a anyagias és szappanoperákon nevelkedtek, ahol minden pasi k_rva gazdag, csilli-villi villákban laknak és nem dolgoznak. De ilyen világ ez, nem véletlen hallani sok férfitól, hogy jobban érzi magát szinglin.

2017. márc. 6. 13:37
 16/37 anonim ***** válasza:
92%
Nyilvan szelsoseget irtam, nem ennyit koltottek magukra, de megkozelitoleg sem annyit, mint en. A sajat hulyesegeimre a sajat fizetesembol koltok, nem a parom veszi a sminkem es a tobbi dolgomat. Nem hiszem, hogy a havi 1-2 mozit, meg esetleg ha eszunk a varosban valahol azt megterhelo lenne neki fizetni es ettol o mar palimadar lenne :D Ja, szappanoperakat sosem neztem.
2017. márc. 6. 13:39
 17/37 anonim ***** válasza:
100%

randinál fizetek, kapcsolatban azért már 50-50. Persze ha nincs valakinek pénze akkor a másik többet szán rá, viszont ez két oldalról is működik!!!

Volt, hogy páromnak volt pénze nekem meg nem, és akkor ő fizetett. Ilyen egy kapcsolat.

De ha te elvárod, hogy ő fizessen csak azért mert nő vagy, akkor keress olyan pasit is.

2017. márc. 6. 13:42
 18/37 anonim ***** válasza:
52%

Csak a csóró és/vagy önző pasiknak okoz ez gondot. Tapasztalatból mondom. Barátom soha, de szó szerint soha nem enged fizetni, hiába ajánlom fel, azt mondja, hogy szeret és jól esik neki kedveskedni nekem :) És tudja, hogy nem szorulok rá, jómódú családból származom, bár saját keresetem még nincs(egyetem). Én pedig nagyon szeretem, ha egy férfi ilyen lovagias, nem élősködök(ezt a szót is csak a csóró/szarrágó pasik használják), csak jól esik, hogy valakinek ilyen értékes vagyok.

20L

2017. márc. 6. 13:43
 19/37 anonim ***** válasza:
31%
És neked mennyire megterhelő az a havi 2 mozijegy? Nagyon? Tönkremész bele? Eddig szinte csak olyan nőkkel hozott össze a sors akik nem engedték, hogy fizessek nekik bármit is, felesben ment mindig és lám nagyon sokáig együtt voltunk. A mai nők többsége sajnos TV-n nevelkedik.
2017. márc. 6. 13:44
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

Ha elhívok valakit, nyilván mivel én hívtam, én fizetek.

Nem vág földhöz két mozijegy , vagy kávé ,vagy bármi kifizetése. Persze jó ha néha a nő is meghív így nincs az az érzés hogy csak kihasznál anyagilag . Szerintem egy egészséges kapcsolatban egy nő is úgy érzi hogy neki is kell néha meghívni a másikat. Adok-kapok ugyebár....

2017. márc. 6. 13:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!