Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha elhívjátok valahova a barátnőtöket, akkor fizetitek az ő részét is a programokon?
Gondolok én itt arra, hogy pl üdítő, belépő, ilyesmik.
Szerintem eléggé evidens volna, hogy az esetek túlnyomó részében a pasi lovagiasan kifizeti a hölgy részét, ha már egyszer elhívja valahova. A barátom azt mondja, ő ezt csak addig csinálja, amíg nekem nincs pénzem nincs munkám. Én ezt azért bunkóságnak tartom, mert most is megvan az, hogy amikor éppen van pénzem, akkor fizetem a magam részét, és nem azt mondom, hogy állandóan a pasinak kell fizetnie, de azért szerintem úgy illik, hogy többnyire a férfi a tenyerén hordozza a nőt.
#11 senki nem írt olyat, hogy nekik kell fizetni mindent. :D
csupán ezért okoz nagyobb gondot nekem fizetni, mint nekik.
# 13:
Akkor jó igénytelen pasijaid lehettek, ha csak ennyit költöttek magukra. :) Mondjuk jó nagy madárnak kell lenni ahhoz egy férfinak, hogy hagyja magát kihasználni. De aki megteszi az meg is érdemli. A mai nők 80%-a anyagias és szappanoperákon nevelkedtek, ahol minden pasi k_rva gazdag, csilli-villi villákban laknak és nem dolgoznak. De ilyen világ ez, nem véletlen hallani sok férfitól, hogy jobban érzi magát szinglin.
randinál fizetek, kapcsolatban azért már 50-50. Persze ha nincs valakinek pénze akkor a másik többet szán rá, viszont ez két oldalról is működik!!!
Volt, hogy páromnak volt pénze nekem meg nem, és akkor ő fizetett. Ilyen egy kapcsolat.
De ha te elvárod, hogy ő fizessen csak azért mert nő vagy, akkor keress olyan pasit is.
Csak a csóró és/vagy önző pasiknak okoz ez gondot. Tapasztalatból mondom. Barátom soha, de szó szerint soha nem enged fizetni, hiába ajánlom fel, azt mondja, hogy szeret és jól esik neki kedveskedni nekem :) És tudja, hogy nem szorulok rá, jómódú családból származom, bár saját keresetem még nincs(egyetem). Én pedig nagyon szeretem, ha egy férfi ilyen lovagias, nem élősködök(ezt a szót is csak a csóró/szarrágó pasik használják), csak jól esik, hogy valakinek ilyen értékes vagyok.
20L
Ha elhívok valakit, nyilván mivel én hívtam, én fizetek.
Nem vág földhöz két mozijegy , vagy kávé ,vagy bármi kifizetése. Persze jó ha néha a nő is meghív így nincs az az érzés hogy csak kihasznál anyagilag . Szerintem egy egészséges kapcsolatban egy nő is úgy érzi hogy neki is kell néha meghívni a másikat. Adok-kapok ugyebár....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!