Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezért lehordanátok minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezért lehordanátok minden idegbetegnek a párotokat?

Figyelt kérdés

Pucoltam a narancsot kézzel, már folyt érte a nyálam, de sehogy sem akart sikerülni, ideget kaptam, és földhöz vágtam.

Ezért hisztizni kell?

2017. márc. 1. 10:05
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Jól van, ti sosem szoktatok kiborulni. Értem.
2017. márc. 1. 15:22
 22/24 anonim ***** válasza:

Nem hát. Kiborulni azt jelenti, megengedem magamnak, hogy egy külső hatás annyira eluralkodjon rajtam, hogy nem csak a nyugalmamat veszi el, hanem még a józan ítélőképességemet és az önkontrollomat is. Ugye, hogy mennyire megalázóan hangzik, hogy egy >narancs< képes arra, hogy a teljes lényedet legyőzza, akár csak ha rövid időre is?

Tartsd már ennél többre magad és uralkodj magadon. Én is nehezen tisztelek valakit, aki apróságok miatt összeomlik, és észre sem veszi, hogy ezzel saját magát köpi arcon :D

2017. márc. 1. 17:12
 23/24 A kérdező kommentje:
Annyira álszent vagy, hogy az már vicc. Gondolj már bele, ki az a felnőtt ember, aki addigi élete során, soha nem borult ki, nem is tudja, hogy milyen az, csak hallotta valahonnan?
2017. márc. 1. 19:03
 24/24 anonim ***** válasza:
Ha a kiborulás azt jelenti, hogy random dolgokat dobálok a lakásban idegességemben, akkor remélem sosem fogok idáig jutni.
2017. márc. 1. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!