Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért lehordanátok minden idegbetegnek a párotokat?
Figyelt kérdés
Pucoltam a narancsot kézzel, már folyt érte a nyálam, de sehogy sem akart sikerülni, ideget kaptam, és földhöz vágtam.
Ezért hisztizni kell?
2017. márc. 1. 10:05
11/24 anonim válasza:
9# Nem, velem meg nem volt ilyen es hasonlo sem. Nem rombolom a kornyezetem azert, mert valami bajom van epp.
12/24 anonim válasza:
Nem, mert feleslegesen idegesíteném tovább. De ha többször előfordul az ilyesmi, éreztetném vele, hogy mit gondolok az efféle viselkedésről (szerintem roppant megalázó ilyen apróságok miatt kiborulni, én tisztelem magam annyira, hogy nem hat rám az ilyesmi).
13/24 anonim válasza:
11#Es ha ő is elnyomta a kis idegesseget aztán a narancson kitöltötte????Vagy azon semmlehet?? A parja meg bement épp?Ti is csak kritizálni jártok ide(9)
14/24 anonim válasza:
13# Szoval te is ilyen idegbajos vagy? :D Nem elnyomom az idegesseget, de egy nyamvadt narancs nem tudna belolem ilyet kihozni. Alapbol nem vagyok soha ennyire ideges. Szerintem kezeltesd a gyenge idegrendszered.
15/24 anonim válasza:
# 13 Igen, mind azért járunk ide....és velem még sosem fordult elő, hogy földhöz vágjak valamit, mert nem bírok vele egyedül. Akkor hagyom, míg lenyugszok, vagy kérek segítséget. Ha a párom narancsokat hajigálna, mert alapból ideges és még a narancs is kitol vele!, enyhén hülyének nézném a viselkedéséért.
16/24 anonim válasza:
Nem,de ti igazi fellengzős,0 gondolkdás,0 IQ csak az ítélkezés,kioktatas,nem.segíteni vagytok ti itt.Csak röhögni,időt elutni,leosztjatok gyorsan a lapokat.ennyi informaciobol.Aztan keaz.
17/24 anonim válasza:
Te sem más okból jársz ide. Értelmes megnyilvánulást még nem olvastam tőled, csak pár válaszoló szidalmazását.
18/24 anonim válasza:
Ha te mondod.Azt sem tudod ki vagyok,de legyen igazad. Te Sem(sem szó miatt) kezdetű mondatoddal pedig beismered a célod itt.
19/24 anonim válasza:
Az itteni hozzászólásaidra gondoltam, de ezek alapján baromira nem érdekel, hogy ki vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!