Nem normális, hogy nem is hiányzik a cigi? Ezt már nem értem.. Muszály idegbetegnek lennem a leszokáshoz?
ÉRTETTEM!
:D
Azért érzed igy, mert elhatároztad, hogy nem cigizel, erõsnek érzed magadat ja és büszkeségnek!
Viszont, ha továbbra is ilyen elszánt maradsz,akkor sikerül leszoknod. Nekem a férjem teljesen egy doboz cigit mérgesen összetört. Ennek 3 éve, és nem cigizik.
Szerintem az akarattól függ!
6 Én is pont ugyanezt csináltam:)Sokkal jobb érzés volt,mint egy szál cigi.
Kérdező,mindenkinél van egy kritikus pont,azt kell túlélni.Ha nálad nem lesz,mázlista vagy:)Én két hete tettem le,de rosszabb pillanataimban még néha vannak hullámvölgyek,de már egyre jobb.Fejben dől el.Ha ott eldöntötted,akkor vért is izzadhatsz,akkor sem gyújtasz rá soha.
tényleg így van, ha fejben eldöntötted hogy nem akarsz többé cigizni, akkor lehet könnyű. Nekem pl az első három nap volt a legnehezebb, abból is az első. Utána már csak elég volt rágondolnom hogy x napig nem cigiztem, mostmár csak nem kezdem el megint..:)
a leszokás nem nehéz, a megfelelő hozzállással vannak problémák :D nincsenek olyan erős elvonási tünetek, hogy tényleg legyen oka egy leszokásban lévő dohányosnak szenvednie, ordítania.. egy kimerült nap után van hogy egy dohányos (és egy nemdohányos is) képes akár 10-12órát aludni. Ha erős elvonási tünetei lennének, felkelne, és kimenne rágyújtani, de nem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!