Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért lehordanátok minden idegbetegnek a párotokat?
Figyelt kérdés
Pucoltam a narancsot kézzel, már folyt érte a nyálam, de sehogy sem akart sikerülni, ideget kaptam, és földhöz vágtam.
Ezért hisztizni kell?
2017. márc. 1. 10:05
1/24 anonim válasza:
Nem, mert csak olajat öntenék a tűzre.
Tudom, mert én is egy idegbeteg vagyok, magamból indulok ki.
21/L
2/24 anonim válasza:
nem idegbeteg, csak vagy épp valami nyomasztja, vagy csak simán hirtelen haragú
24F
3/24 anonim válasza:
Nem hordanam le, de furan neznek ra az biztos, es erdeklodnek a mentalis epsege felol. Ha foldhoz vagod, akkor konnyebb pucolni, vagy mi?
4/24 anonim válasza:
Ha egyszer történik ilyen akkor csak furán néznék, de nem mondanék semmit. Ha viszont rendszeres, akkor elgondolkodnék pár dolgon
5/24 anonim válasza:
Feleslegesnek találnám kiosztani, viszont alapból nem jönnék össze ilyen emberrel, meghagyom a türelmetlen, önkontollra képtelen idegbetegeket azoknak, akik szeretnek szenvedni.
6/24 anonim válasza:
Ha hisztis a barátnőd alapból,akkor miért lepődsz meg?De ha általában ilyen vagy akkor nem hisztis lánnyal kell egyutt jarnod.
7/24 anonim válasza:
Nem igazán értem a kérdést. Most arra vagy kívánncsi, hogy jogosan hisztiztél-e amiatt, hogy nem tudtad megpucolni a narancsot?
8/24 anonim válasza:
Ha valaki egy narancs miatt idegrohamot kap, akkor azt nagy ívben elkerülném.
9/24 anonim válasza:
#8Jaj szerintem idegrohamnak a csaj titulálta.Veled még nem volt olyan hogy alapból valami miatt ideges voltál vagy stresszes és aztán még a hülye narancsot sem tudod megpucolni,ezert fogod es földhöz vágod??De most komolyan...Ennyitől még senki nem.leaz idegbeteg.Ti tanácsot adni jártok ode vagy kritizalni meg kötözködni?6-os)
10/24 anonim válasza:
Persze. Mert hát tényleg az.
Van űgy, hogy az embernek telemegy a t*ke a dolgokkal. Olyankor bekövetkezik a pillanatnyi elmezavar, oszt az illető átmenetileg nem százas.
Aki meg érzelmileg rá van hangolódva (jellemzően a párja, ugye...), azt is azzá teszi.
Szóval mielőtt legközelebb fődhöz vágod azt a narancsot, gondolkodj el rajta, hogy kell-e a pudvás narancs takarítása mellé még egy hisztis nő is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!