Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szánalmas ha egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szánalmas ha egy férfi szingli, és egyedül él?

Figyelt kérdés

Pár ismerkedésem alkalmával ebbe futottam bele.

Látom a tekinteten, és az adott jeleken (randi alkalmával), hogy mintha vagy nem hinnék el, hogy így van, vagy pedig "akkor tuti defektes" gondolat fogalmazódik meg egyesekben.

Ott tartunk hogy már ez sem jó, ha valaki egyedül él? de az sem ha az anyjánál, de az sem ha a haverral stb.?

26 vagyok, főleg online mikor leírom h szingli vagyok, egyedül élek, nem sok reakció van, sőt gyakorta onnantól meg is változik az egész addigi beszélgetés.

Ha egyáltalán aktív a partner.

Mi rossz van ebben? Komolyan sokszor úgy érzem mintha azt írtam volna h gyilkos vagyok.

2017. febr. 23. 12:27
1 2 3 4 5 6
 51/54 A kérdező kommentje:

1. Jézus, tudod NAGYBETŰVEL írjuk.

2. és szerinted ettől most nekem jobb hogy erőlködtök itt azzal, hogy márpedig te tehetsz róla, köszönd magadnak stb?! nem leszek ám előrébb vele.

Igazából még mindig azt látom, hogy totál közhelyeket írtok.

akkor nézd a falat b*sszus, én sosem kértem hogy írj ide nekem. Megköszönöm mindenkinek hogy próbáltok segíteni, és leírtátok a monológokat. Hiszem, hogy ezt csak saját magam tudom megoldani, abban viszont csalódtam, hogy csak idióta idalizált "vezetők" et írja mindenki, hogy csak azzal lehet valaki sikeres meg "boldog".

Ez sem megoldás h verem a nyálam itt és semmi se jó, ahogyan írjátok, ez teljesen jogos. Rengeteget teszek, hogy próbáljak újra ember lenni, pénzt erőt nem kímélve.

De talán kár erőlködni, és csak szimplán az a baj, hogy túl hamar akarok átesni az egészen, és nem adom meg az időt arra hogy tisztán lássak.

Tegnap félrészegen, hajnalban, szakadó esőben ültem egyedül azon a padon ahol annyiszor a volt barátnőmmel. Könnyem folyt, sőt még a nyálam is, remegtem, gombóc volt a torkomban. Pillanatok alatt leesett, hogy bármit is tettem eddig NEM vagyok túl rajta, és lehet hogy itt nem a megoldást kell keresni, és hibás az egész kérdésem meg segítségkérelmem, hanem csak szimplán meg kell élni a fájdalmat, át kell élni, meg kell adni az időt.

Még akkor is, ha neki talán már az emlékeiben sem vagyok, és már talán mással boldog. Nekem attól még az emlékeimben ugyanúgy él, és ugyanúgy hiányzik egy kedves szava, vagy a tekintete ahogy rám nézett sokszor.

Hiba hiba hátán, ezt elcsesztem, sosem tagadtam, de attól nem jobb ha csak ezt vágja mindenki a fejemhez, hogy így jártál öcsém old meg.

2017. márc. 19. 15:58
 52/54 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy rossz most, ebben az idő dologban meg igazad lehet. ( Vagy csak az egyedüllét miatt hiányzik most, vagy még nem vagy túl rajta valóban, ezt te tudod)

Ez is el fog múlni.

Minden jót kívánok neked, leszel még valakinek a párja ne aggódj. Csak egyedül előbb hozd rendbe magad, mert lelki sérülten hidd el, hogy nem fog menni. Idővel minden rendben lesz megint, meglátod ez is csak egy állapot.

2017. márc. 19. 21:55
 53/54 anonim ***** válasza:

Nézd meg a Demolition-t, ha nincs programod (legalább leköt, bár nem mondom, hogy fel fog dobni..)

De próbáld meg magad lekötni valamivel, mert ha túl sok időd van hülyeségeken gondolkodni, akkor csak jobban szenvedsz.

2017. márc. 19. 22:00
 54/54 anonim ***** válasza:

1. Nem lehet megfelelni mindenikek, spec én nem is akarok.

2. Vastagon és magasról le sz..... h ki mit gondol rólam h ez neki tetszik v sem....

Semmiképpen sem fogok ezen változtatni. Bár én egyáltalán nem óhajtok ismerkedni senkivel sem.

"Mi rossz van ebben?" Semmi, de nem próbáld megérteni a nőket. Van is 1 ilyen vicc h szeretném ha felcserélődnének a kontinensek. Nem lehetne mást ?

Ja de szeretném megérteni a nőket.

Hogy is volt az a kontinensekkel ?

Rólam is gondolták már azt h örült, antiszoc, meleg...

De nem érdekel. A magánéletemben azt teszek amit csak akarok és akkor mikor nekem jó.

Hülye lennék ezen változtatni. A szexre meg van a prostitúció. Pár ezer éve már "feltalálták".

28 F

2017. jún. 17. 20:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!