Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szánalmas ha egy férfi szingli, és egyedül él?
Pár ismerkedésem alkalmával ebbe futottam bele.
Látom a tekinteten, és az adott jeleken (randi alkalmával), hogy mintha vagy nem hinnék el, hogy így van, vagy pedig "akkor tuti defektes" gondolat fogalmazódik meg egyesekben.
Ott tartunk hogy már ez sem jó, ha valaki egyedül él? de az sem ha az anyjánál, de az sem ha a haverral stb.?
26 vagyok, főleg online mikor leírom h szingli vagyok, egyedül élek, nem sok reakció van, sőt gyakorta onnantól meg is változik az egész addigi beszélgetés.
Ha egyáltalán aktív a partner.
Mi rossz van ebben? Komolyan sokszor úgy érzem mintha azt írtam volna h gyilkos vagyok.
Akkor hazudd azt hogy van barátnőd:)
Szerintem más problémák miatt akad el a beszélgetés.
Hát hoogyne persze, nyilvánvalóan az a baj, amit te konkrétan értéknek leírsz, hogy jaj a nőknek mégis ez a bajuk. A nagy büdös ló*faszt, nem tudsz nekem olyan nőt mutatni, akinek pont hogy ez lenne a gond.
Meg olyat írsz, hogy "látod a tekintetéből".
Hát szerintem meg gyakorold akkor a testbeszéd elemzést.
Itt is mindenki egytől egyik leírat, hogy 1000%, hogy nem ezzel van a gond. Biztos vagyok benne én is, hogy más a gond, csak te erre fogod. Ahelyett, hogy a valódi problémával néznél szembe, könnyebb kreálnod egyet, mert neked ez kényelmesebb.
Vedd le a szemmellenzőt és gyárts bullshiteket, miért nem tudsz becsajozni.
25N
Áááááh, meg van, esküszöm rád ismertem már ennyiből!
Te vagy az, aki egy múltkori kérdésben azért szidtad más férfiakat (és a nőket, akik velük vannak), csak mert szerinted gáznak vélt hobbijuk van, aminek semmi értelme? És hogy az ilyeneknek miért van párjuk, miközben neked nincs?
Ugye, hogy te vagy az? :)
Akkor megint csak mondom, hogy magadban keresgéld a problémát, ne másokban. :) Üdv újra
25N
Előző vagyok:
Nem priviben írok inkább hanem itt, tekintve hogy kiírja a felhazsnáló nevem üzeneteknél:
Én ezt nem pozitívan venném, hogy rád ismertem.
Nem a különleges stílus miatt, hanem egy elcseszett gondolkozás miatt ismertem rád...
"áhh de értelmetlen a levelem is, hisz olyantól várnék választ, akinek sosem voltak ilyen problémái...."
Ez is tipikus példája ennek. Ne vedd magadra, de gyűlölöm a mártírkodó embereket.
Másnak nincsenek problémái, másoknak minden könnyebb, bezzeg nekem milyen nehéz. - Mert te nem vagy mások cipőjében.
Te tényleg nem látod, mi ezzel a gond.
A másik probléma, hogy eleve túl sokat foglalkozol másokkal. Miért?
Ez is lerí egy emberről, a görcsös megfelelési vágy.
Mi lenne, ha mondjuk elengednéd magad és nem foglalkoznál azzal, hogy bármit mondasz/csinálsz, mint gondol majd a másik?
Sokkal jobban kedvelik azokat az embereket, mert őszintébbek, és jobban is tudják önmagukat adni.
Amíg arra figyelsz, hogy a másiknak milyen reakciója van arra, amit mondasz, nem is leszel teljesen önmagad, kevesebb eséllyel is kedvelnek meg.
Szóval ezzel csak annyit akartam mondani,hogy inkább arra törekedj az ilyen ismerkedéseknél, hogy valamit megmutass magadból a másiknak, tök mindegy, hogy a másik mit szól hozzá.
És az előző kérdésedből is voltak gondolkodásbeli akadályok. Ne foglalkozz ilyen szinten másokkal, saját magadon gyúrj inkább, és sokkal hamarabb érsz el előrelépést másoknál is.
ezt nem mondtam h másoknak nincsenek problémái. de mivel ilyen irányú problémáid nem voltak, nyilván hogy nem látod át a helyzetet.
amugy meg már váltottunk privit, szóval kár itt játszani az féltőt.
így sem kíváncsi rám a kutya sem, ha szerinted még ennyit sem teszek meg, akkor majd ez változik?
dehogy változik. semmi sem fog.
Én nem irigylem tőled, sem senkitől a boldog kapcsolatot, mert én is éltem abba nem is keveset.
De könnyű dobálózni a szavakkal: változz meg, járj gyúrni, legyen hobbyd bla bla...de konkrét megoldást te sem nyújtasz,. csak ismétled azt, amit már annyian.
más dolog hogy magamnak kéne erre rájönni, hogy mit csinálok rosszul. Ennyi idősen főleg.
De éppen elég nagy béka saját magamnak is ezt lenyelni, hogy a saját emberi mivoltomban csalódtam, és mint már írtam is privibe fogalmam sincs hogy ki vagyok valójában.
Visszavezethető ez épp a napokban agyaltam rajta, alighanem az iskolai megaláztatásokra. Anno ált, és középiskolába. Talán ennek köszönhető hogy egyedül nullának érzem magam, míg ha van párom, teljesen megfordul a világ és egy kiegyensúlyozott ember vagyok.
Nem is gondolnád, sem te sem senki...sőt még magamon is meglepődök olykor.
De jelen pillanatban ha megkérdeznél hogy ki vagyok én, mi jellemez engem, mitől vagyok az aki, nem tudnék értelmes választ adni.
Szánalmas, ítélj el, hisz magamt is elítéltem már. Mártír? egy nagy francot, mint írtam éppen elég nagy harcot vívok saját magammal is nem akarom én ezt a sok sz/*/rt másokra is kiönteni, még ha néha sikerül is.
Nem tartom magam egy rossz embernek, csak fáj, hogy senki sem értékel, bár jelenleg lehet hogy nem is nagyon lenne mit.
" de mivel ilyen irányú problémáid nem voltak,"
- Nem is tudsz rólam semmit konkrétan, csak annyit, hogy nő vagyok, és már x.edik alkalommal írod ezt. Miből gondolod te ezt??? Lósz*art sem tudsz nekem milyen életem volt. Vagy hogy én milyen problémákkal küszködtem és küszködök. De most mindegy is, csak roha*dtul nem úgy van a világ, ahogy te azt képzeled.. ÉS igen, ez tipikus példája a mártírságnak, amitől egy normális embernek 2 mp alatt a haja az égnek áll, és sarkon is fordul, ha teheti.
"más dolog hogy magamnak kéne erre rájönni,"
Ez így van, tőlem ne várj megoldást, meg mástól sem, de bizonyos pontokra rá tud világítani egy objektív vélemény- azok alapján, amiket gondolsz/mondasz.
Minden esetre ha ugyanolyan élethelyzetben mozogsz mint eddig, ez neked nem tetszik, és még csak változtatni sem hajlandó, akkor nyilván nem fog semmi változni.
Amit mondtam azt meg okkal mondtam, mert én így gondolom, de nem kell megfogadni a tanácsot, lehet vergődni helyette.
A kényszeres megfeleléssel mondjuk nem hiszem, hogy közelebb kerülnél önmagadhoz, pont hogy ezért írtam, amit írtam, - de a legjobb, hogy én ezt a gondolatot még azelőtt írtam az előző kommentemben, hogy ezt a mondatot te magad leírtad volna ( "De jelen pillanatban ha megkérdeznél hogy ki vagyok én, mi jellemez engem, mitől vagyok az aki, nem tudnék értelmes választ adni.") Na meg érdemes megtanulni egyedül is jó érezni magad, és lenne rá most alkalmad, meg az önismeretre is.
... De nyilván hülyeségeket beszélek. Ezt se fogadd meg. Folytasd tovább amit csinálsz. :)
Ha lett volna valaha is tarskeresesi problémád nem irnalnilyen közhelyeket. Lehet vannak gondjaim más területen de ezen sztem nem volt.
Változtatni....A másik kedvencem. Áhhh. És mit? Legyen hobbym? Xdddddb
Mégis milyen irányba? Kérlek akkor mutass rá nekem....
A helyzetem: kisváros, 2 pub, nincs fosuli, kevés korombeli lány él itt. A munkám 170 nettó, saját iroda, a napi 8 órából jó ha a fele igazi meló. Ettől többet Pesten sem kapnék más kérdés h ott tuti találnék csajt. Most jöhetsz azzal h valamit valamiért. Jahhh ott éljen fel az egész fizum, de lesz társasági életem. Vagy maradok itt vergődni (sajna jól fogalmaztal ezt elismerem) de talán tudok spórolni és venni mondjuk egy jobb kocsit, hamar sokan úgyis a külsőséget nézik. (És azt ne mond h nincs így) de viszont nulla társasági élettel és kínlódással. Nos Te ha tegyük fel és véletlen a helyedben lennél, mit tennél h jobb legyen az életed?
De le ne írd mégegyszer h legyen hobbim meg járjak el , meg ilyen marhaságokat...
mert ezt a LÚZER, vesztes attitűdöt sugárzod ki magadból
ilyen a személyiséged
engem senki nem gondolt lúzernek
amúgy meg ez egy női evolúciós ösztön, amelyet nem tudsz megváltoztatni, mert ez egy több ezer éves viselkedésminta: ("PRESELECTION PUA")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!