Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szánalmas ha egy férfi szingli, és egyedül él?
Pár ismerkedésem alkalmával ebbe futottam bele.
Látom a tekinteten, és az adott jeleken (randi alkalmával), hogy mintha vagy nem hinnék el, hogy így van, vagy pedig "akkor tuti defektes" gondolat fogalmazódik meg egyesekben.
Ott tartunk hogy már ez sem jó, ha valaki egyedül él? de az sem ha az anyjánál, de az sem ha a haverral stb.?
26 vagyok, főleg online mikor leírom h szingli vagyok, egyedül élek, nem sok reakció van, sőt gyakorta onnantól meg is változik az egész addigi beszélgetés.
Ha egyáltalán aktív a partner.
Mi rossz van ebben? Komolyan sokszor úgy érzem mintha azt írtam volna h gyilkos vagyok.
amúgy meg legalább annyi a single nő
(hogy legalább már ne magyarosan írjam azt a kva angol szót)
De véleményt nyilvánítani a válaszokrol van jogom.
Hogy mit várok? H sablon dumák helyett legalább egy normális ötletet kapjak.
És köszi te vagy a 42. Aki leírja h én hibám...Felfogtam egyedül is, de hogy javítsák ki? Jahhh h ezt már senki sem tudja ha voltam olyan hülye h hibáztam a tökéletes gyakorisok közt találjam is meg a megoldást mi? Végülis sarkositva jogos, de az ember ha bajban van segítséget kér. Más kérdés h a stílusom olyan amilyen. Senkinek sem kötelező válaszolni.
nem kell neked semmit csinálni, maradj úgy ahogy eddig voltál
úgyse akarsz változni, szidjad a nőket
bár én a nőket maximálisan megértem, hogy nem egy ilyen magadféle manuszt akarnak, hanem sokkal jobbat vagy maradnak egyedül,
hiszen te is válogatsz a kémiára hivatkozva, akkor a nők miért ne tehetnék meg? és meg is teszik
így van, van jogod véleményt nyilvánítani te demokrata
de rájössz, hogy valójában nem oldasz meg semmit a hőbörgéssel
"A saját életemet akarom rendberakni és nem lemásolni mást."
hahaha és miért ne másolhatnál mást? miért ne vehetnéd át a jó, sikeres dolgokat?
nyilván azért, mert saját recepted van, a saját utad járod, a saját módszereiddel...hogy ez mégsem sikeres, arról igenis te tehetsz
Még valaki? Nem érzem eléggé h belém rúgnának.
De nem mondom h jogtalanul. Akarok változni hányszor írjam meg le?
De ötletem sincs h mégis hogy kezdjem...? Ez megvan? Hobby meg könyvtár még ehhez hasonló bohóckodás ikon kívül?
Ess attól leszek sikeres ha lövök 3 nőnek 3 gyereket? :D HAHHAHAAA
De komolyra fordítva: nem stílusom mast másolni...Ha neked bevált csináld.
Bár én nem tudom h ki vagyok szóval nincs most se utam se semmin sem de mint írták sokan is magadnak kell rájönni a problémáik megoldására mások max irányt mutathatnak. És én is ezért vagyok itt h irányt kapjak...De ne olyat h járjak könyvtárba, legyek pua, meg kövessék a tempót, meg a tököm tudja Szabo petert még ilyen semmitmondó szónokokat. Akinek bejön bejön. De nekem ez maszlag.
Trumpot elismerem elért valamit. De a többi?
senki nem fog recepted adni, mert nincs ilyen
amúgy ez így jobban hangzik?:
"nem is benned van a hiba, hiszen te tökéletes pali vagy, hanem azok a rohadt kva nők ők tehetnek mindenről, mert nem kellesz nekik, sőt gyilkosnak néznek, felháborító, hogy ilyenek a nők"
"Ess attól leszek sikeres ha lövök 3 nőnek 3 gyereket? :D HAHHAHAAA "
nem attól leszel sikeres te barom, hanem ez már a sikereid gyümölcse, következménye
és nekem ne meséld be, hogy nem csinálnál egy gyereket pl Bálint Antóniának, egyet Zimány Lindának, egyet, meg Horváth Évának (most itt a típusokra gondolok inkább, hasonló fiatalabb nőkre is fantáziálhatsz)
hogy meg tudnád állni, hogy hűséges legyél aha persze
pl nézd meg trump, kóka, bochkor, vagy hajdúpéter ,szanyitibor , deutsch tamás, koncz gábor, stohl andrás, szellő istván eddigi nőt
azért őket írom ,ismertek mert őket le tudod ellenőrizni,
de tudnék orvosokat, ügyvédeket, sportolókat is mondani
Nem. Mert tudom h bennem van a hiba.
Mostmár leesik az is h nincs konkret recept a megoldásra. Pedig hittem h más is volt már így és leírja h neki mi segített.
Akkor marad ugyanígy minden. Hibáztam a nőket , bár értelme semmi mert ők csak azt választják aki a legjobb...Ez jogos. Pont.
Viszont férfiként lenyelni h téged senki sem választ azok közül akik iránt esetleg te is találsz kémiai vonzalmat az elég meredek nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!