Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szánalmas ha egy férfi szingli, és egyedül él?
Pár ismerkedésem alkalmával ebbe futottam bele.
Látom a tekinteten, és az adott jeleken (randi alkalmával), hogy mintha vagy nem hinnék el, hogy így van, vagy pedig "akkor tuti defektes" gondolat fogalmazódik meg egyesekben.
Ott tartunk hogy már ez sem jó, ha valaki egyedül él? de az sem ha az anyjánál, de az sem ha a haverral stb.?
26 vagyok, főleg online mikor leírom h szingli vagyok, egyedül élek, nem sok reakció van, sőt gyakorta onnantól meg is változik az egész addigi beszélgetés.
Ha egyáltalán aktív a partner.
Mi rossz van ebben? Komolyan sokszor úgy érzem mintha azt írtam volna h gyilkos vagyok.
nem kell annyira válogatnod.
mégis mit akarsz playboy címlaplányt?
Hagyjál már ezzel a puás marhasaggal...
Persze járjak discoba cowboy kalapban..Nagy tanács telleg.
Ez megvan h ezt sugárzom , de hogyan hagyjam el úgy h ne megjatszas legyen mint a 86ossal vitázunknrajta ?
Lofufyit Playboy lány...De akivel nincs meg a kémia azzal nem tudok mit tenni, ha egyszerűen nem vonz...Eroltessem magára h márpedig de? :D
"Ez megvan h ezt sugárzom , de hogyan hagyjam el úgy h ne megjatszas legyen mint a 86ossal vitázunknrajta ? "
Mondjuk kezd már el élni is pl.
Neked nem tetszik semmi, meg minden közhely, holott csak siránkozol itt. Már rég le lett írva pár dolog, amin elindulhatnál, de te még mindig itt kérdezgeted, hogy mit kéne tenni, de ezt ne mondd, mert ahhoz nincs kedvem
Akkor vegyél egy macskát ba*sszus. Komolyan,.
Mégis mit akarsz hallani, de tényleg?
Más ne ismerkedjen esetleg helyetted? Mert neked már nincs kedved?
Rá írhatod erre is hogy " de Xddd". -> nagyon komoly.
Isten ments h más csináljon bármit is helyettem. Kezdjek el élni ahha. Oké.
Miaz h nincs kedvem? A hobbym kívül mit írtál? Semmit. J1rjak el...Jah egyedul telleg nagy élmény..Voltam már de elég szánalmas. Te beulél egyedül bárhová is????Ez a város totál halott itt nincsenek flancos klubbok meg ilyen olyan szakkorok stb ahová esetleg csajok is járnak...
Azzal meg mit érek ha elmegyek egy olyan összejövetelre ahol én vagyok a 22. pasi éppen...?
Ok telleg úgy jöhet le h semmi se jó nekem bla bla. De nem írtad le h te mit tennél...Csak azt h elkezdenél élni.
Barátok, ismerősök nélkül , tök egyedül? Kíváncsi volnék hogyan is kezdenél el élni?
a kérdés provokáció, mert kötözködsz kérdező
a PUA-ból, meg pont nem a lényeget látod meg, hogy legyen önbizalmad, fejleszd magad a képességeid, legyen vonzó életed, amire felfigyelnek a nők
A cowboy-kalapos sztorit nem ismerem, de gondolom az is arról szólna, hogyha fel mered venni heccből, akkor elég tökös vagy, önbizalmat ad, felfigyelnek rád, ami hat a taudat alatti énedre, és akkor már kalap nélkül is lenne önbizalmad, de lehet kalap nélkül is önbizalmad.
meg is érdemled, hogy egyedül legyél a stílusod alapján, nem csodálom, hogy kerülnek a nők, a nők ezt nagyon megérzik ám, te nem pusztán nőgyűlölő vagy, hanem embergyűlölő
legalább kiszelektálódsz evolúciós szempontból, nem szaporodsz
nem is olyan rossz ez az evolúció
Ugye ? Én is azt gondolom h nem rossz. És egyetértek abban h a jelenlegi állapotában biztosan nem is szaporodnek. Hamar így fogalmaztal mint az állatoknak szokták.
Ez nem provokálas ez az h te mit tennél? De mindenki csak felületes dolgokat ír meg elvan a világában h áhhh vele úgyse történhet ilyen ennek a szerencsétlennek még írok valami sablont.
Ha neked bejött a pua akkor szaporodnek legyen 5 gyereked 3 anyától és legyél a hűség és bizalom mintaképe
már nem azért, de az sikeres,híres emberek többségének, (milliárdosoknak, politikusoknak, színészeknek, sportolóknak, orvosoknak, ügyvédeknek) több nőtől vannak gyerekeik
(pl: trump, kóka, gyurcsány, putyin)
mégis mit vársz?
hogy valaki megdícsérjen itt a gyk-n?
azt hiszed valaki leírja majd neked itt a tutit és attól megváltozik az életed?
senki nem fogja ezt tenni, mert nem ismerjük az életedet (én nem is akarom) még felszínesen sem
persze, hogy csak felszínes válaszok születnek, de ez nem fog segíteni rajtad
és ne mást hibáztass, mert ehhez nincs jogod, csakis magadat hibáztathatod
Aha szóval ez a követendő példa?
Gratulálok. És te vagy a puaság meg a sikeres élet testesitoje. Aha. Én erre nem vágyom. Köszi.
És már nem azért de letojom a "sikeres" embereket. A saját életemet akarom rendberakni és nem lemásolni mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!