Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szánalmas ha egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szánalmas ha egy férfi szingli, és egyedül él?

Figyelt kérdés

Pár ismerkedésem alkalmával ebbe futottam bele.

Látom a tekinteten, és az adott jeleken (randi alkalmával), hogy mintha vagy nem hinnék el, hogy így van, vagy pedig "akkor tuti defektes" gondolat fogalmazódik meg egyesekben.

Ott tartunk hogy már ez sem jó, ha valaki egyedül él? de az sem ha az anyjánál, de az sem ha a haverral stb.?

26 vagyok, főleg online mikor leírom h szingli vagyok, egyedül élek, nem sok reakció van, sőt gyakorta onnantól meg is változik az egész addigi beszélgetés.

Ha egyáltalán aktív a partner.

Mi rossz van ebben? Komolyan sokszor úgy érzem mintha azt írtam volna h gyilkos vagyok.

2017. febr. 23. 12:27
1 2 3 4 5 6
 41/54 A kérdező kommentje:

Hallod öreg ...Ha neked ez az élet old h telibeverj gyerekkel 5-6 nőt akkor rajta. De engem ez rohadtul nem vonz. Ok szexelnek velük, de nem akarnék gyereket mindtől...Szép is lenne.

Kit izgat ez? Én csak attól akarok majd gyereket ha egyáltalán akarok akit szeretek, és aki engem is szeret.

Akiket leírtak sütés a pénzen túl mit szerettek bennük valaha is? :D

Bár ez most öngól hisz eddig azt írtam mindenhol h pénzért megkapsz bárkit...És telleg így van. Ahhoz meg sikeresnek kell lenni.

Ahha. Vagyis kellett volna...

2017. márc. 17. 17:28
 42/54 anonim válasza:
már megint nem a lényeget hámozod ki
2017. márc. 17. 17:30
 43/54 anonim válasza:
a pénz is csak egy következménye gyümölcse a sikereidnek, egy eszköz
2017. márc. 17. 17:31
 44/54 anonim válasza:
csak egy elem a vonzó személyiségből
2017. márc. 17. 17:31
 45/54 A kérdező kommentje:
Elég nagy elem. Más nem is kell :D néz körül. Ebben igazad van h ha sikeres vagy van pénz és van minden. De én nem vagyok az, és nem hiszem h csak a sikeres emberek lehetnének boldogok.
2017. márc. 17. 17:35
 46/54 anonim válasza:

én leírtam nekem igenis segített a PUA szakirodalom, illetve különböző filmek kielemzése, öltözködés, új hajfrizura

én pl megtanultam magamnak nyírni a hajam úgy mint egy fodrász ez is egy fejlesztése saját magamnak

https://www.youtube.com/watch?v=HTHH5xvQZyc

https://www.youtube.com/watch?v=uV19i44R74o

így mindig olyan, mintha hetente járnék fodrászhoz, és baromira megnézik a nők, azt gondolják, hogy milyen gazdag vagyok hogy hetente járok fodrászhoz, ráadásul ápoltságot, magabiztosságot sugároz

én magam sem gondoltam volna, hogy a nők kedvelik a frissen vágott hajat

de ezek több év alatt alakultak ki

2017. márc. 17. 17:37
 47/54 anonim válasza:

nem igaz mert rengeteg pénzes srác nem tud úgy ismerkedni, ahogy szeretne

és azt is észrevenni, ha csak a pénzéért van vele a nő, az ilyet előbb-utóbb megcsalja olyannal, akihez vonzódik szexuálisan

2017. márc. 17. 17:40
 48/54 anonim válasza:

befejeztem, mert mindenre csak a kifogás, a nyafogás jön, vagy most újabban a "pénz"

már ezért sem lesz nőd hosszú távon, mert ha bármilyen más probléma jön az életben, ott ugyanúgy nyafogni fogsz, márpedig hidd el nekem ilyen nyafogós paprikajancsik nem kellenek a nőknek

és ne gyere azzal, hogy ha magamnak vágom a hajam akkor egyből lesz nőm?! nem, nem lesz, egyből nem lesz

ez egy hosszabb folyamat, mint minden más munkának az eredménye, legyen az főzés, házépítés, egyetem elvégzése

mind-mind évek kitartó munkája

2017. márc. 17. 17:46
 49/54 A kérdező kommentje:

Nyafog ám a fszod....

Úgy látom nem egy világ az amit képviselünk. Azért mert nem hasalok le a világ nagy tanitoinak mega az idióta puának azét már mindjárt semmire se vagyok hajlandó.

Ez nem az én világom nem hiszek benne ennyi.

2017. márc. 17. 17:55
 50/54 anonim ***** válasza:

1.Nagyrészt egyet értek pl a PUA-s válaszolóval.

A gyerekpotyogtatással viszont nem. Mondjuk ez is személyiség kérdése, de engem kifejezetten taszítanak az ilyen ösztönlények, szóval azért nem csak a 2 véglet van: looser meg az ösztönlény aki csak k*úr a nagy világba és potyogtatja a kölyköket. Az aranyközépúttal viszont el lehet érni gy elégedett életet.

A pénz sem érdekel mindenkit: utánam is futott már jól öltözött külföldi pasi, lebegtetve az akármiylen óráját ( nyilvén hasra kellett volna esnem, kár hogy annyira lesza*roma márkákat és a pénzt, hogy pont jó ember arcába rázta).

Számomra pl aki csak a pénzt tudja felmutatni "értéknek" magából, az is legalább olyan szánalmas. Aki pedig csak egysejtű szinten szaporodni akar, szintén.

De hála istennek mindenki megtalálja a célcsoportját, egy rétegnek erre is van igénye. Ha valaki erre akarja kihegyezni magát, ezt is csinálhatja.. :-)

2.

Abban is igaza van, amit én is mondtam, hogy te azt várod, hogy valaki a szádba tegye a megoldást.

Teljesen mindegy, hogy én mit írok, vagy a PUA-s mit ír:

Megsúgom a lényege az, hogy neki pl az segített, nekem meg más. Teljesen mindegy, melyik módszert írja itt valaki, és fölösleges lefikáznod. Egyrészt az mind tapasztalat amit írunk, nekünk ez a módszer jött be ÉS te mit csinálsz?

Itt nyavajogsz, hogy "de hát mondd már meg mit csináljak konkrétan", de "ezt ne, meg azt ne"..

A különbség, hogy mi csináltunk valamit, te meg csak üldögélsz és várod a megváltást, miközben neked semmi sem jó. Akkor válassz mondjuk magadnak valami utat-módot, ami neked jó.

(De ha a leírt példák nem tetszenek, hadd ne nekünk kelljen már neked kitalálnunk, jézus..)

Már rájöttem pedig, hogy teljesen felesleges neked bármit is írni, mégis itt téptem a számat, és csak az időmet pocsékoltam, ha a falat néztem volna is hasznosabb időtöltés lett volna.

Ez a szenvedés amit leművelsz valami level999 szint, komolyan, és tetszik nem tetszik, legalább 50%-ban csak magadnak köszönheted.

(ÉS most nem tudsz jönni azzal a bullhisttel, hogy én könnyen beszélek mert nem volt gondom blabla, mert a másik válaszoló férfi, és ő is ezt írta ;)) )

2017. márc. 18. 13:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!