Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket is taszít az, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket is taszít az, ha egy lány dohányzik?

Figyelt kérdés
Az én iskolámba elég sok lány jár, többségük igen jól néz ki, viszont körülbelül a 90%-uk cigarettázik. Ez számomra rendkívül visszataszító. Nem tudnék elképzelni magam mellé egy ilyen lányt, főleg így hogy én inkább az egészséges életmód híve vagyok. Rendszeresen sportolok, egészségesen táplálkozom, nincsenek káros szenvedélyeim. (Persze alkalmanként elmegyek a barátaimmal a városba beülni valahova meginni egy-két pohár bort, de nem szoktunk túlzásokba esni.) Előfordult már hogy elterveztem hogy odamegyek szünetben az egyik lányhoz aki tetszett, kicsit beszélgetni hogy megismerjem. Azonban amikor kiderült róla számomra hogy dohányzik, el is ment tőle a kedvem. Tudom hogy attól még nem lesz valaki rossz ember ha bagózik, de engem ettől még zavarna ha a párom cigarettaszagú lenne, és csókolózáskor is csak a dohányt érezném a szájában. Szóval úgy érzem hogy egy ilyen lányért nem éri meg küzdenem. Csak én vagyok ezzel így? F/22

2017. febr. 21. 20:53
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
74%
Én lányként írok. Barátom exe dohányzott és barátom ezt ki nem állhatta. De én se jönnék össze olyan emberrel aki cigizik, ha barátom a nagyszüleitől jön hozzám akkor mindig cigi szagú a ruhája, már az is zavar, vagy ha a papám mellettem füstöl, úgyhogy baromira zavarna ha a párom dohányozna.
2017. febr. 22. 05:58
 32/32 anonim ***** válasza:
Én sem bírom elviselni a cigiszagot, érződik a szájon, kézen, ruhákon stb. Mikor megismertem a párom, nagyon sokat füstölt, de jobb embert nem ismerek nála, mondtam neki, hogy vagy én, vagy a cigi, mert nálam ez kizáró ok. 1 hónap együttlét után le is tette. A családomban sem dohányzik senki, csak egy-két rokon szivarozik alkalmanként, de az teljesen más téma, elegáns és férfias, nem igénytelen és közönséges, mint a cigi :)
2017. febr. 22. 06:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!