Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tagadja itt le annyi lány hogy dohányzik? Nem szégyen szerintem
Ha nem is szégyen, de nagyon nem vonzó tulajdonság.
Mondjuk ha ennek a megítélése ennyire zavarja ôket, akkor leszokni kéne, nem letagadni.
Nem vagyok yolo/swag és cigány se,sőt öreg sem. Mégis dohányzom és nem tagadom le. Nem érdekel ki szól meg vagy kit zavar.
Ha valaki szeret a cigi miatt nem mond nemet. A párom nem dohányzik,de még egyszer se szolt h zavarná.
Sztm se szégyen. Én meg egyáltalán nem "divatból" dohányzom!
N24
Nem szégyen, csak együgyüségre utal.
Felesleges, drága, károsít is, tehát butaság.
Én dohányoztam sokáig, nagyon gáznak érzem így visszagondolva. Leszoktam mert meguntam, hogy büdös vagyok. Az egyetlen ami hiányzik a társaság, meg hogy minden órában ki járjak a friss levegőre. Azt így is megtehetném mondjuk.
Komolyabb kapcsolatban mar nem lehetbegy ilyet letagadni. A dohanyzo embetekbol parolog a buz hiaba mosdanak. Ezt nemdohanyzo altalaban nem tudja es nem is akarja elviselni. Szerintem szanalmasak azok akik csak gyarkemenykent kepesek funkcionalni es ilyen erosen fuggnek valamitol.
21/L
#6 "Én meg egyáltalán nem "divatból" dohányzom! "
Azt meg lehet kérdezni, hogy akkor miért? Mármint gondolom most már függôségbôl, de minek kezdted el, ha nem "divatból"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!