Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tagadja itt le annyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tagadja itt le annyi lány hogy dohányzik? Nem szégyen szerintem

Figyelt kérdés
2016. jún. 17. 11:44
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
69%
Szokj hozzá: A dohányzás csilaga letűnőben. Az én ismerettségi körömben egyedül a yolo/swag emberek dohányoznak, illetve a cigányok és az öregek.
2016. jún. 17. 11:45
 2/28 anonim ***** válasza:
*csillaga
2016. jún. 17. 11:45
 3/28 A kérdező kommentje:
Te se dohányzol?
2016. jún. 17. 11:48
 4/28 anonim ***** válasza:
Nem. És nem is vágyom rá.
2016. jún. 17. 11:49
 5/28 anonim ***** válasza:

Ha nem is szégyen, de nagyon nem vonzó tulajdonság.

Mondjuk ha ennek a megítélése ennyire zavarja ôket, akkor leszokni kéne, nem letagadni.

2016. jún. 17. 11:55
 6/28 anonim ***** válasza:
51%

Nem vagyok yolo/swag és cigány se,sőt öreg sem. Mégis dohányzom és nem tagadom le. Nem érdekel ki szól meg vagy kit zavar.

Ha valaki szeret a cigi miatt nem mond nemet. A párom nem dohányzik,de még egyszer se szolt h zavarná.

Sztm se szégyen. Én meg egyáltalán nem "divatból" dohányzom!

N24

2016. jún. 17. 12:02
 7/28 anonim ***** válasza:

Nem szégyen, csak együgyüségre utal.

Felesleges, drága, károsít is, tehát butaság.

Én dohányoztam sokáig, nagyon gáznak érzem így visszagondolva. Leszoktam mert meguntam, hogy büdös vagyok. Az egyetlen ami hiányzik a társaság, meg hogy minden órában ki járjak a friss levegőre. Azt így is megtehetném mondjuk.

2016. jún. 17. 12:07
 8/28 anonim ***** válasza:

Komolyabb kapcsolatban mar nem lehetbegy ilyet letagadni. A dohanyzo embetekbol parolog a buz hiaba mosdanak. Ezt nemdohanyzo altalaban nem tudja es nem is akarja elviselni. Szerintem szanalmasak azok akik csak gyarkemenykent kepesek funkcionalni es ilyen erosen fuggnek valamitol.

21/L

2016. jún. 17. 12:09
 9/28 anonim ***** válasza:

#6 "Én meg egyáltalán nem "divatból" dohányzom! "

Azt meg lehet kérdezni, hogy akkor miért? Mármint gondolom most már függôségbôl, de minek kezdted el, ha nem "divatból"?

2016. jún. 17. 12:30
 10/28 anonim ***** válasza:
Bármerre járok, mindenütt rengeteg lányt látok dohányozni, irodaházak, üzletek, szórakozóhelyek előtt. Nekem úgy tűnik, hogy több csaj dohányzik mint fiú. Azt nem tudom hogy tagadják-e, de szerintem nagyon visszataszító amikor egy lány dohányzik, és sok fiú gondolhatja így...
2016. jún. 17. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!