Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem értékeli sok lány az érzelmeket egy fiú részéről, miért "szégyen" ez? 19F
Sajnos tapasztalatból mondom, hogy gyakran tapasztalom a korombeli lányok esetében, kifejezetten nem szeretik ha egy fiúnak vannak érzelmei, kedves, udvarias és lehet vele beszélgetni. Azt tapasztalom, hogy aki bunkó, goromba, durva és gátlástalan, sokkal nagyobb sikerben részesül. Kaptam már olyan elutasító választ lánytól, hogy "Randira hívsz ahelyett hogy a tettek mezejére lépnél és lefektetnél, nekem nem kell ilyen p.h.pöccs!" Eredmény? 2 hét múlva volt 1 hetes kapcsolata, ahol megtörtént minden...
Nem értem a mai fiatal társadalmat és elszomorít a lányok felfogása, de szerencsére ismerek kivételeket is. Ti mit gondoltok erről?
Van, aki értékeli... csak kevés.
De tény: hiába hangoztatja minden csaj, hogy neki kedves, odaadó pasi kell, mégsem az ilyenekre buknak. Ez van.
08:20
Nekem nem "menő" nő kell hanem normális aki képes értékelni emberi érzéseket, a menőket meghagyom neked :)
Az ok h kedves vagy, de tul kiszámthatonak sem kell lenni.
Meg egyertelmu h amit tálcán kinálnak vkinek azért nem kell kuzdenie, alapbol ott van, az ugy nem biztos h kell. Nem kell egybol mindent rájuk zuditani és a másik dolog h ha ez szted "senkinek" sem jon be akkor valoszinu nem a tobbiek a hibásak hanem te.
Miért te nem megtetnel egy csajt ha lehetőség van rá?
Épp ezért nincs senkid mert annyira akarsz egy kapcsolatot.
Régen én is igy voltam, volt is sok csalódás. Most csak szimplán haverkodom, és fura mert inkább alkalmik erdekelnek nem komoly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!