Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy lánynak az szégyen és megalázó ha orálisan kielégít egy fiút? Legtöbb lány szerint igen szerintetek igen?
kinek mi a véleménye :S nekem ez nagyon nem teccik :S
ha ilyne kerülne a sor,megnem csinálnám a srácnak soha !!
most az izélik h jaj most ezt mondom de később máshogy vélekedem
hát én biztos nem fogok ilyet csinálni
megharagszik,megharagszik,gusztustalannak tatom
ez csak az én véleményem
Ez a kérdés a bőr- és hajápolásban? Hm... :D
Egyébként meg mindenkinek a magánügye, hogy mit tesz meg a négy fal között azzal, akit szeret. különbözőek vagyunk, ahány ház, annyi szokás.
Hah. Unokatesóm pont ezt mondta, hogy fúj, meg undorító, aztán meg részegen szó nélkül megcsinálta xD
Amúgy szerintem nem megalázó, és még csak nem is undorító. Ha nem fürdik a pasi, akkor én se venném a számba, az fix, de mivel egy normálisan tisztálkodó párom van, örömmel megteszem. :) Nagyon izgató tud lenni, ha látom és hallom hogy élvezi ;)
Az meg hogy megalázó: Miért lenne az? A fiúnak megalázó ha orálisan elégít ki egy csajt? Szerintem nem. Akkor megalázó és szégyen ha erőszakkal tennék meg mondjuk egy buliban. De ha a barátod finoman teszi ezt veled, akkor egyáltalán nem az. Plusz a megalázót le is rombolom: Mi az hogy megALÁZÓ?? Gondoljatok csak bele. A pasi legnemesebb szervét tartod a fogaid között. Egy mozdulatodba telne hogy megcsonkítsd szegényt egy életre. Ez hogy lehetne már megalázó? Pont hogy akkor a ti kezetekben van az irányítás csajok!!! xD Ha áll a pasi és te térdelsz előtte, akkor még ő is "belenyúlhat a dolgokba, de ha az ágyon fekszetek, akkor teljes mértékig a nő az "úr".. :)
Tehát röviden az én válaszom: SZERINTEM NEM
15/L
nem értem miért lenne ez megalázó.. :/ én szeretem, már csak azért is, mert jó örömet szerezni a partneremnek :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!