Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tagadja itt le annyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tagadja itt le annyi lány hogy dohányzik? Nem szégyen szerintem

Figyelt kérdés
2016. jún. 17. 11:44
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Szüleim erös dohányosok,mégis teljessen nyugodt a természetem és tesómé is. A lányop is jó nyugodt gyerek és egyáltalán nem rossz. Pedig eleven. Dohányoztam eleget mielött megszületett. Ugyhogy ez nem mindig van így!

Én nem dobálom el sehol,sokszor ha nincs szemetes berakom egy zacskóba és majd kidobom.

Dohányosként énsem szeretem ha valaki szemetel. Nem morgok azért h itt meg ott nem lehet dohányozni,mert megértem. Pl egy discoban dohányosként nem szerettem ha bent cigiznek.

De ahogy írták a legtöbb nem dohányos álandóan a dohányost szidja,mert h az számukra igénytelen. Semmi közük nincs hozzá ki bagózik! Oké h van véleménye,de nem kéme mindig a másikat szarni,meg általánosítani!

A páromat meg biztos nem zavarja,elég szókimondó ember.

2016. jún. 17. 13:34
 22/28 anonim ***** válasza:

20-as! Az autófüst nem zavar?

Költözzön tanyára akit zavar az h az utcán dohányoznak.

2016. jún. 17. 13:42
 23/28 anonim ***** válasza:

nem hinném, hogy bárki letagadná itt. max annyi, hogy ha valami "titeket zavar-e, hogy a párotok dohányzik" típusú kérdésekre inkább azok ugranak, akik utálják a cigit, és a dohányosok nem irkálnak annyira ilyen kérdésekhez.

én éppenséggel nem cigizek :D

2016. jún. 17. 13:54
 24/28 anonim ***** válasza:
"20-as! Az autófüst nem zavar? " - Ha füstöl egy autó, azzal már baj van. Amúgy nem, városban nőttem fel, szóval a városi levegőhöz hozzászoktam, de a dohányfüst kivétel, azt nem szokta meg a szervezetem, és én társkeresésnél is elutasítom a dohányzókat. Ez nem választás kérdése, bár az lenne, sajnos ezt nem tudom egy gombnyomással kikapcsolni. Én érzem magam rosszul tőle, de nem járok célzottan dohányzó közegbe, a szüleim nem dohányoznak, sajnos a szüleim lépcsőházában van pár kemény bagós lakó, akik még a liftben is szívják, igazán "kellemes" utánuk beszállni a liftbe (9. emeleten nőttem fel, úgyhogy pl. nagy bevásárlásnál nem olyan buli a lépcsőt választani lift helyett, mielőtt valaki ezzel jönne). Most már elköltöztem onnan, maradtam panelben, de ott, ahol most lakom, sokkal kulturáltabbak a lakók dohányzás tekintetében, így nem annyira zavaró.
2016. jún. 17. 14:11
 25/28 anonim ***** válasza:
De szégyen! :D
2016. jún. 17. 14:25
 26/28 anonim ***** válasza:
"Költözzön tanyára akit zavar az h az utcán dohányoznak." - A megállókban pl. TILOS dohányozni, igaz, hogy nem tartatják be, de attól még van egy ilyen szabály, eléggé bosszantó, ha még azt a területet sem képesek egyesek tiszteletben tartani. Nem egyszer jártam úgy szakadó esőben, hogy nekem kellett kiállnom a fedett megálló alól, mert a dohányosok ott füstöltek a kis bódéban, aztán amikor jött a busz, lazán eldobták a cikket, és az utolsó slukkot még a jármű belsejébe eresztették ki, kössz...
2016. jún. 17. 14:25
 27/28 anonim ***** válasza:

utolsó, ilyen esetben nyugodtan kérd meg őket, hogy ne ott cigizzenek, ennyi.

az egy fokkal normálisabb cigisek meg szokták kérdezni a megállóban, hogy zavar-e, ha rágyújt, de ha nem, akkor mondd te magadtól :D

2016. jún. 17. 17:39
 28/28 anonim ***** válasza:
Persze, aztán meg még nekik áll feljebb, hogy mit képzelek, nem vagyok én kétajtós szekrény, hogy megijedjenek tőlem. :-) Szerencsére mostanában nem volt ilyen, változott az útvonalam pár hónapja és már nem járok napi szinten azzal a járattal és azon a környéken, ahol ez gyakori volt. :-)
2016. jún. 17. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!