Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lany vagyok. Szerintetek szegyen megcsokolni egy fiut?
Figyelt kérdés
Jarok egy fiuval,es volt par csok egy honappal ezelott...mindig vele megyek es jovok sulibol...
o nem mer szerintem megcsokolni,es ha en csokalnam furan nezne ram?
2014. febr. 6. 18:15
1/4 anonim válasza:
milyen járás ez ha nincs csók? nem lehet hoigy ö már nem ugy gondolja hogy jártok, ha már meg mer csokolni párszor akkor most is megcsokolna ha akarna.
2/4 anonim válasza:
Mutatja az értelmi szinted a kérdés. Ennyi ésszel mink tartasz fiút?
4/4 A kérdező kommentje:
Eniko vagyok....
2014. febr. 6. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!