Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyire nem jöttem be neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire nem jöttem be neki külső belsőre hogy a talikon sose akart megcsokolni?

Figyelt kérdés

találkoztam egy 20 éves sráccal párszor nem voltunk együtt ismerkedés elején voltunk azt mondta a legutolso randi után sose gondolkozott azon mikor csokoljon meg mert nem érzett ilyet..és hagyjuk ezt.

Ennyire nem jöttem be neki külső, belsőre? mert a randikon mindig jol elvoltunk egymással jokat beszélgettünk

2014. jan. 2. 18:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet rájött, hogy meleg...
2014. jan. 2. 18:16
 2/4 anonim ***** válasza:
vagy csak nem akarta elsietni (általában a lányoknál van ien, hogy "túl gyors a tempó")
2014. jan. 2. 18:16
 3/4 anonim ***** válasza:
lehet hogy fél, vagy tényl. nem akarta elsietni
2014. jan. 2. 18:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Vagy nagyon szenvedelytelen ember vagy bizonytalan veled kapcsolatban.

Amikor randiztam, altalaban mar az elsö, de legkesöbb 3. talalkozas az agyban vegzödött. Mielött most barki itelkezne, az elsö baratnöm, akivel igy volt, 4 evig voltunk együtt es ö meg szüz volt, a volt mennyasszonyommal 2. alkalommal, 5 evig tartott es a mostani kedvesemmel, akivel 3 eve vagyunk együtt szinten az elsö ejszakan kerültek le a ruhak.

Amikor nem kerestem az intimitast, vagy nem tetszett a lany (ez esetben viszont voltam olyan fair, hogy elmondjam neki, hogy sajnos nem erzem azt a bizonyos varazst, amit leendö parom szemeben keresek) vagy engem nyomasztott valami annyira, hogy nem voltam rahangolodva az erintkezesre.

2014. jan. 2. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!