Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket is taszít az, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket is taszít az, ha egy lány dohányzik?

Figyelt kérdés
Az én iskolámba elég sok lány jár, többségük igen jól néz ki, viszont körülbelül a 90%-uk cigarettázik. Ez számomra rendkívül visszataszító. Nem tudnék elképzelni magam mellé egy ilyen lányt, főleg így hogy én inkább az egészséges életmód híve vagyok. Rendszeresen sportolok, egészségesen táplálkozom, nincsenek káros szenvedélyeim. (Persze alkalmanként elmegyek a barátaimmal a városba beülni valahova meginni egy-két pohár bort, de nem szoktunk túlzásokba esni.) Előfordult már hogy elterveztem hogy odamegyek szünetben az egyik lányhoz aki tetszett, kicsit beszélgetni hogy megismerjem. Azonban amikor kiderült róla számomra hogy dohányzik, el is ment tőle a kedvem. Tudom hogy attól még nem lesz valaki rossz ember ha bagózik, de engem ettől még zavarna ha a párom cigarettaszagú lenne, és csókolózáskor is csak a dohányt érezném a szájában. Szóval úgy érzem hogy egy ilyen lányért nem éri meg küzdenem. Csak én vagyok ezzel így? F/22

2017. febr. 21. 20:53
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
30%

Meg annyit, hogy volt egy csajhaverok aki annyira dohanyszagu volt h mar savanyu szagu volt v h mondjam...ulni alig tudtam mellette oran.

Ez mar gaz...

22L

2017. febr. 21. 22:03
 22/32 A kérdező kommentje:
#17 Ezt hogy cigaretta kell az elmélkedéshez, filozofálgatáshoz és hogy dohányzás közben születnek a legnagyobb gondolatok, egy merő baromságnak tartom. Ez csak egy ok a dohányosoknak hogy megmagyarázzák a függőségüket. :D Amúgy a többit amit írtál, van benne igazság. Csak én nem akarom feladni az elveimet, lejjebb adni a mércét hogy olyan lányt szólítsak le akiről tudom hogy cigarettázik. Ez nálam elvi kérdés.
2017. febr. 21. 22:03
 23/32 anonim válasza:
51%
30 évvel ezelőtt, amikor még lány voltam, elég sok pasival csókolóztam, de egyiket sem zavarta ha bagós a szám. Egyszer egy olyan sráccal jártam, aki előttem egy nem dohányzó lánnyal járt, és ő azt mondta, hogy nekem olyan finom a csókom, a másik lánynak, meg olyan büdös volt a szája. Hát ennyi az én sztorim a bagós szájról. Nem minden az aminek látszik.
2017. febr. 21. 22:05
 24/32 anonim ***** válasza:
50%

Mondjuk ha egy büdös szó nélkül, 2 perc után smárolsz valakivel, akkor ott szerintem a cigi a legkisebb baj... Addig örülj, amíg nem kapsz el valamit :D

2017. febr. 21. 22:07
 25/32 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem, mi a francért gondol mindenki dohányzás alatt a cigizésre.

Szerintem ha snüsszöl vagy tubákozik akkor semmi gáz nincs vele.

A cigi nekem közömbös.

2017. febr. 21. 22:10
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

Hát, aki nem ismeri a dohányt, az nem tudja, baromság-e, amit mondok róla.:) Elhiheted, van olyan serkentő hatása, mint a zuhanyzásnak.

Az elveidet meg nem kell leadni, csupán azt mondom, hogy embert megítélni ez alapján butaság, mivel nincs összefüggés a dohányzás és az emberség között. Lehet valaki dohányos, mert egész életében verte az apja és lázadni akart, vagy lehet valaki dohányos, mert mindig bántották és kellett valami, amivel "menő" lehet(igen, én is tudom, hogy ettől nem lesz menő egy ember, de sajnos a legtöbb elemi iskolában a gyerekek között annak a szimbóluma). Ugyanakkor lehet, hogy megismersz valakit, aki fitneszezik, fut, egészségesen táplálkozik, stb, aztán kiderül, hogy csak megfelelési kényszere van, mert az anyja nem figyelt rá, vagy mert a társadalom felé akar megfelelni, stb..

Ne érts félre, csak azt mondom, hogy ez alapján embert megítélni tévedés. Persze lehet számodra undorító és ezt ki is nyílváníthatod, de hidd el, ezen a témán kívül is találsz te magadnak társat.

Én speciel voltam dohányos, alkalmanként most is szoktam, más tekintetben viszont rendszeresen eszem, egészségesen, hobbi szinten űzök vagy 5 fajta sportot és 250+ kilométereket biciklizem.

Na, de ennyi, további szép estét! :)

2017. febr. 21. 22:14
 27/32 A kérdező kommentje:
#24 Szórakozóhelyen előfordul hogy az ember kicsit illuminált állapotban van. Olyankor nem is működnek úgy az érzékszerveink mint alapban. Persze, ott mondhatjuk hogy többnyire nem zavart. Viszont józan elmeállapotban már taszító tud lenni. Amúgy meg nem kell azt gondolni hogy igénytelen vagyok és olyan lányokkal csókolóztam eddig akik leprában szenvedtek.
2017. febr. 21. 22:18
 28/32 anonim ***** válasza:
53%

Elég visszataszító, hogy olyan dolgokra költ, amiben semmi jó sincs, de legalább káros is. Ebből már elég sok mindenre lehet következtetni a világnézetével kapcsolatban.

Külön öröm, amikor mondjuk beszélgettek, és üríti rád a kéményt a másik.

2017. febr. 21. 22:18
 29/32 A kérdező kommentje:
#26 Köszönöm a véleménykifejtést, szép estét! :)
2017. febr. 21. 22:20
 30/32 anonim ***** válasza:

Nem.

Semmiféle nikotinfóbiában nem szenvedek, és a toleranciaküszöböm is rendben van.

2017. febr. 21. 23:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!