Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket is taszít az, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket is taszít az, ha egy lány dohányzik?

Figyelt kérdés
Az én iskolámba elég sok lány jár, többségük igen jól néz ki, viszont körülbelül a 90%-uk cigarettázik. Ez számomra rendkívül visszataszító. Nem tudnék elképzelni magam mellé egy ilyen lányt, főleg így hogy én inkább az egészséges életmód híve vagyok. Rendszeresen sportolok, egészségesen táplálkozom, nincsenek káros szenvedélyeim. (Persze alkalmanként elmegyek a barátaimmal a városba beülni valahova meginni egy-két pohár bort, de nem szoktunk túlzásokba esni.) Előfordult már hogy elterveztem hogy odamegyek szünetben az egyik lányhoz aki tetszett, kicsit beszélgetni hogy megismerjem. Azonban amikor kiderült róla számomra hogy dohányzik, el is ment tőle a kedvem. Tudom hogy attól még nem lesz valaki rossz ember ha bagózik, de engem ettől még zavarna ha a párom cigarettaszagú lenne, és csókolózáskor is csak a dohányt érezném a szájában. Szóval úgy érzem hogy egy ilyen lányért nem éri meg küzdenem. Csak én vagyok ezzel így? F/22

2017. febr. 21. 20:53
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Kizáró ok nem lenne, de negatívum igen, az biztos.
2017. febr. 21. 21:03
 12/32 anonim ***** válasza:
16%
Ha a lábam között dohányzik, az nem zavar. ;) :DDD
2017. febr. 21. 21:04
 13/32 anonim ***** válasza:
96%
2-es vagyok. akkor ez van. mindenkinek van olyan dolog amit elvár vagy nem tolerál a másik nemnél mikor párt keres. nekem a kövér lányok nem tetszenek de biztosan nem 30 kövér lány megdugása után panaszkodnék arról hogy mennyire nem tetszik a dolog.
2017. febr. 21. 21:06
 14/32 A kérdező kommentje:
#12 Ha a cigaretta helyett azt szívná ami a lábam közt van, az engem sem zavarna.
2017. febr. 21. 21:07
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Szóval zavar, de mégis 30 ilyen csajjal smároltál.... aha :D
2017. febr. 21. 21:27
 16/32 anonim ***** válasza:
4%
Kizáró ok...sose csókolóznék hamutartóval. Undorító, büdös és egészségtelen is.
2017. febr. 21. 21:49
 17/32 anonim ***** válasza:
85%

Nemdohányzóként volt már dohányos és nemdohányos barátnőm is, majd később dohányzóként is volt mindkét "fajtából". Soha nem zavart, egyiküknek sem volt dohányízű a szája. Jó, persze egy átbulizott cigizős este után érződik, de egy fogmosás, öblögetés, kajálás, rágó "csodát tesz".

Viszont ahány ember, annyi fajta. Én például az olyan lányokat nem komálom, akik évi kétszer elmennek a városba egy pohárka borra, de többet véletlenül sem isznak, mert ujjujjj. Mielőtt félreértés esnék, ismerem a "luxuscikkek" káros hatásait, de meggyőződésem, hogy néha ki kell rúgni a hámból. Ez alatt értelemszerűen nem azt értem, hogy végig kell hányni egy sétálóutcát.

Jelenleg speciel nem vagyok cigifüggő, de meló közben néha, valamint esténként MÁS kiülni a teraszra gondolkodni az élet nagy dolgain egy szál cigivel, mint anélkül.

Megjegyzendő: gondolj csak bele, már hány életed nagy Ő-jét ismerhetted volna meg, csupán engedned kellett volna a kis undorodat, aztán kiderül, lehet, hogy a nagy szerelem közepette még le is tenné érted.

Kicsit olyan a cigi, mint a tusolás, vagy a kakilás. Akkor születnek a legjobb gondolatok. Csak ugye előbbi kettőt fura lenne a kocsma teraszán csinálni.:)

2017. febr. 21. 21:49
 18/32 anonim ***** válasza:

En nagy ritkan bagozok. Soha nincs cigiszagom.

Se a ruhamnak, se a kezemnek, se a szamnak.

Meg lehet oldani...parom sose erzi, pedig o tenyleg nem szereti

Ha en fiu lennek es nem dohanyoznek lehet zavarna.

2017. febr. 21. 21:55
 19/32 A kérdező kommentje:
#15 Szórakozóhelyeken elkerülhetetlen hogy belefusson az ember dohányzó lányokba.
2017. febr. 21. 21:58
 20/32 anonim ***** válasza:
53%

Hát én ugyan lány vagyok, de fordítva is így látom kedves fiúk!

Ritka undorító egy cigiszagú/ízű száj, pár óra múlva ha nem tesz ellene semmit konkrétan hányni lehet tőle.

2017. febr. 21. 22:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!