Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális vagyok?
:) Nem csak nők használják lekoptatásra.
Ismerek 1-2 férfit aki szintúgy használja a "legyünk barátok"-at azon célból, hogy érezze a nő, hogy nem akarunk többet, hogy ő "teperjen".
"Amit nem, vagy nehezen szerezhetsz meg, az kell igazán."
Mint látom, telibe talált. :) Így külső szemlélőként, ha ő is e célból használta.
Mellékletesen: én is szoktam használni, attól függetlenül, hogy ugyanúgy vágyom rá, hogy vele lehessek mint utcán/boltban/ágyban/stb.
Az pl. egy női hiba, ha nem keresed őt. Ezzel azt üzened, hogy te nem érdeklődsz felőle, így ki tud aludni a férfiban is a tűz. :( Azért jó érzés nekünk is, ha egy nő akar minket.
Most abban a fázisban vagyunk, h 4napja nem keresett, majd én érdeklődtem iránta, és a 3 szavas mondatokon kívül nem tudtam meg túl sokat, majd nem reagált a legutolsó üzenetemre, amelyben kifejtettem, hogy ha nem jelentkezek, akkor ő eltűnik?
Lehet tényleg hagynom kellene, de még kapaszkodom belé sajnos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!