Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért bámulnak folyton meg az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bámulnak folyton meg az utcán?

Figyelt kérdés

Én 2 méter körül vagyok és a barátnőm 160 centi. Ameddig külföldön voltunk minden más volt, de Magyarországon mindenki megbámul az utcán, ami szerintem egyébként bunkó dolog, de nem tudom elhinni, hogy egy ennyiért megnéznek.

Az emberek tényleg ennyire pihentagyúak és unottak, hogy mindenkit megbámulnak az utcán ?

2010. máj. 8. 21:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
én linkelek helyette [link]
2010. máj. 8. 22:01
 12/19 A kérdező kommentje:

21:41- Kösz a megértést !

21:42- Csak alkalmanként és haverokkal, olyan utcai kosarazás fajta

21:43- Nincsenek előitéleteim M.o.-gal szemben és paranoiás sem vagyok. Rólam meg annyit, hogy nem igazán hiszem, hogy rajtam lenne valami kivetnivaló. 1ébként szerintem nem a megnevezés a gond, hanem a maga a tény, hogy maga az öntisztelet ennyire a béka s**ge alatt van ( elnézést a kif-ért), mert ugyebár csak az nem tud mást tisztelni, aki magát sem tudja

És ez kiábránditó Magyarországon, azt kell , hogy mondjam, de ebbe már ne menjünk bele, mert nem ebbe a kategóriába tartozik

Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt, különben

2010. máj. 8. 22:02
 13/19 anonim ***** válasza:

Köszi mindenkinek, vinnyogva röhögök! Medvedisznóember, áááááhhh! :-D

Amúgy kedves kérdező, tojd le az embereket magasról (megteheted :-D) persze hogy megnézik azt, aki eltér az átlagtól. Azért 2 m az elég magas, ezt te is beláthatod. Ne mondd, hogy te sosem nézed meg azt, aki túl vékony, túl kövér, túl alacsony stb.

2010. máj. 8. 22:07
 14/19 anonim ***** válasza:

háigen ilyenek az emberek és a maygarok.föleg.

aki már nem átlag megnézik.=(

bunkok és parasztok sokan.

csak meresztik a szemüket mindenre.

szánalmas.

2010. máj. 8. 22:24
 15/19 anonim ***** válasza:
Azért mert 2 méter az eléggé feltűnő, sokan szeretnének olyan magasak lenni nem kis hobbitok, csak ezért, kicsinek érzik magukat.
2010. máj. 9. 00:32
 16/19 anonim válasza:

A 2m elég feltűnő, és lehet, hogy azért néznek meg mert olyan magas vagy, és nem azért mert a barátnőd egy fejjel alacsonyabb nálad..

Az meg hülyeség, hogy csúnya magyar dolog. Máshol is ugyanúgy megnéznek.

2010. máj. 9. 19:11
 17/19 anonim ***** válasza:

Bizony, engem is zavar mikor megbámulnak csak azért mert: 30 centi a farkam...........kerülete. :D

Üdv! Daint

2010. júl. 4. 18:31
 18/19 anonim válasza:
én cak 190 vagyok, barátnőm 167, minket is megbámulnak, én metált hallgatok, tehát álltalában full feketébe öltözök és láncok lógnak rólam, ő viszont mindíg színes cuccokban van, rikító színekben, mindenki megbámul minket amerre csak megyünk, de szerintem, ha meletted vn a barátnőd akkor ki az az állat aki midenki mással foglalkozik? ;)
2010. júl. 5. 10:28
 19/19 anonim válasza:
Vízszintesen mindenki "egyforma". Amúgy meg szard le!:D
2010. júl. 6. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!