Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért bámulnak folyton? (bőv....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bámulnak folyton? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy ha megyek az utcán, mindenki megbámul: nők, férfiak, gyerekek, és nem tudom, hogy miért. Nem járok kihívó ruhába, nem vagyok egy top modell alkat se, olyan vagyok mint bárki más, tök átlagos. Akkor mégis miért bámulnak meg?
2010. júl. 13. 22:10
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Mert bemeséled magadnak!:D:D ajjmár ezek a kérdések:D
2010. júl. 13. 22:12
 2/19 anonim ***** válasza:
Észreveszed, hogy néznek, tehát te is nézed őket. Biztos azért, mert nincs jobb dolguk. Vagy erős a kisugárzásod...
 3/19 anonim ***** válasza:

engem a pasik szoktak megbámulni az autójukból (szerencsére fiatalok), de engem nem zavar, azért van a szemük.

18/L

4/19 anonim ***** válasza:
Paranoia.
2010. júl. 13. 22:13
 5/19 anonim ***** válasza:
2010. júl. 13. 22:16
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Ufok nem akartak mostanában elrabolni? XD

Am szánalmas hogy valaki itt akar ego-t gyüjteni,azt akarod hallani hogy IGEN VAN SZUPER KISUGÁRZÁSOD! bár szerintem csak te is figyeled őket ha észreveszed.Volt egy ismerősöm mindig azt mondta utánnanéznek de akkor őneki is hátra kell néznie hogy lássa...Totál szánalom :D

2010. júl. 13. 22:20
 7/19 anonim ***** válasza:

engemis megnéznek a pasik ha megyek az utcán.(és ezt észre is lehet venni...) múltkor egy motoros ahelyett hogy előre nézett volna visszanézett rám és integetett. ugyanez a motoros, miközbe vártam a buszra visszajött és megkérdezte hogy elmennék e vele valamikor moziba... tudom ez furán hangzik, de igaz.

azóta is együtt vagyok vele ^^

20/L

2010. júl. 13. 22:22
 8/19 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem foszforeszkállsz :) vagy vámpír vagy és " aranyos " a bőröd -.-"
2010. júl. 13. 22:22
 9/19 anonim ***** válasza:

Van erre egy Murphy törvény:

Ha mindenki téged néz, ne az legyen az első gondolatod, hogy azért mert annyira szép vagy.

2010. júl. 13. 22:47
 10/19 anonim ***** válasza:
ahoz hogy ezt észrevedd,neked is nézned kell őket. szóval gondolhatják őkis ugyan ezt..
2010. júl. 13. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!