Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bámulnak folyton? (bőv. Lent)
engem a pasik szoktak megbámulni az autójukból (szerencsére fiatalok), de engem nem zavar, azért van a szemük.
18/L
Ufok nem akartak mostanában elrabolni? XD
Am szánalmas hogy valaki itt akar ego-t gyüjteni,azt akarod hallani hogy IGEN VAN SZUPER KISUGÁRZÁSOD! bár szerintem csak te is figyeled őket ha észreveszed.Volt egy ismerősöm mindig azt mondta utánnanéznek de akkor őneki is hátra kell néznie hogy lássa...Totál szánalom :D
engemis megnéznek a pasik ha megyek az utcán.(és ezt észre is lehet venni...) múltkor egy motoros ahelyett hogy előre nézett volna visszanézett rám és integetett. ugyanez a motoros, miközbe vártam a buszra visszajött és megkérdezte hogy elmennék e vele valamikor moziba... tudom ez furán hangzik, de igaz.
azóta is együtt vagyok vele ^^
20/L
Van erre egy Murphy törvény:
Ha mindenki téged néz, ne az legyen az első gondolatod, hogy azért mert annyira szép vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!