Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért bámulnak folyton? (bőv....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bámulnak folyton? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy ha megyek az utcán, mindenki megbámul: nők, férfiak, gyerekek, és nem tudom, hogy miért. Nem járok kihívó ruhába, nem vagyok egy top modell alkat se, olyan vagyok mint bárki más, tök átlagos. Akkor mégis miért bámulnak meg?
2010. júl. 13. 22:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
sztem feltűnően randa vagy. csakis ezért lehet.
2010. júl. 14. 00:18
 12/19 anonim ***** válasza:
Bebeszéled magadnak....ha van egy icipici pattanásom,vagy rosszul áll a hajam akkor biztos mindenki azt nézi....senkinek sincs jobb dolga :)
2010. júl. 14. 00:38
 13/19 anonim válasza:

atyám!

arra nemgondoltál h lehet azért, mert ronda vagy? xD

2010. júl. 14. 02:16
 14/19 anonim ***** válasza:
Talán azért mert van szemük és össze vissza néznek, és ha eléjük kerülsz véletlen észrevesznek!!! :)))
2010. júl. 14. 09:23
 15/19 anonim ***** válasza:

Tök hülyeség,hogy azért írt ilyet,hogy mindenki bókoljon neki...-.-' Csak választ szeretne kapni a kérdésére...

Amúgy meg sztem is csak beképzeled:D Én van hogy csakúgy bámulok vkit...mert nincs jobb dolgom xĐ

Vagy te is bámulsz mindenkit,és ők is megnéznek téged maguknak :D

2010. júl. 19. 12:23
 16/19 anonim ***** válasza:
én ezt akkor szoktam észrevenni ha wc-papírt veszek és viszem haza... :D amúgy meg nem szoktam figyelni h ki néz meg és ki nem. azért van az emberek szeme h nézzenek.
2010. júl. 19. 12:23
 17/19 anonim ***** válasza:
te nézel mindenkit és ők vissza néznek rád, ebben semmi extra nincs, szimplán beképzelt vagy.
2010. júl. 19. 12:25
 18/19 anonim ***** válasza:
Ez tök természetes, mindenki ránéz mindenkire. Te is, ha belegondolsz vársz pl a buszmegállóban,ránézel arra aki feléd jön, és az a valaki is azt gondolhatná magában,h mit néznek rajtam ? Nem mehet az ember az utcán csukott szemmel:D
2010. júl. 19. 13:18
 19/19 anonim ***** válasza:
Költözz közelebb a vakok intézetéhez, esetleg távolíttasd el a "goatse" tetkót a homlokodról. (Ha nincs rajtad ilyesmi, akkor valószínűleg csak szimpla paranoia. Mindenkinek van, csak változó mértékben)
2010. júl. 19. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!