Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bámulnak folyton? (bőv. Lent)
Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy ha megyek az utcán, mindenki megbámul: nők, férfiak, gyerekek, és nem tudom, hogy miért. Nem járok kihívó ruhába, nem vagyok egy top modell alkat se, olyan vagyok mint bárki más, tök átlagos. Akkor mégis miért bámulnak meg?2010. júl. 13. 22:10
11/19 anonim válasza:
sztem feltűnően randa vagy. csakis ezért lehet.
12/19 anonim válasza:
Bebeszéled magadnak....ha van egy icipici pattanásom,vagy rosszul áll a hajam akkor biztos mindenki azt nézi....senkinek sincs jobb dolga :)
13/19 anonim válasza:
atyám!
arra nemgondoltál h lehet azért, mert ronda vagy? xD
14/19 anonim válasza:
Talán azért mert van szemük és össze vissza néznek, és ha eléjük kerülsz véletlen észrevesznek!!! :)))
15/19 anonim válasza:
Tök hülyeség,hogy azért írt ilyet,hogy mindenki bókoljon neki...-.-' Csak választ szeretne kapni a kérdésére...
Amúgy meg sztem is csak beképzeled:D Én van hogy csakúgy bámulok vkit...mert nincs jobb dolgom xĐ
Vagy te is bámulsz mindenkit,és ők is megnéznek téged maguknak :D
16/19 anonim válasza:
én ezt akkor szoktam észrevenni ha wc-papírt veszek és viszem haza... :D amúgy meg nem szoktam figyelni h ki néz meg és ki nem. azért van az emberek szeme h nézzenek.
17/19 anonim válasza:
te nézel mindenkit és ők vissza néznek rád, ebben semmi extra nincs, szimplán beképzelt vagy.
18/19 anonim válasza:
Ez tök természetes, mindenki ránéz mindenkire. Te is, ha belegondolsz vársz pl a buszmegállóban,ránézel arra aki feléd jön, és az a valaki is azt gondolhatná magában,h mit néznek rajtam ? Nem mehet az ember az utcán csukott szemmel:D
19/19 anonim válasza:
Költözz közelebb a vakok intézetéhez, esetleg távolíttasd el a "goatse" tetkót a homlokodról. (Ha nincs rajtad ilyesmi, akkor valószínűleg csak szimpla paranoia. Mindenkinek van, csak változó mértékben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!