Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért bámulnak folyton meg az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bámulnak folyton meg az utcán?

Figyelt kérdés

Én 2 méter körül vagyok és a barátnőm 160 centi. Ameddig külföldön voltunk minden más volt, de Magyarországon mindenki megbámul az utcán, ami szerintem egyébként bunkó dolog, de nem tudom elhinni, hogy egy ennyiért megnéznek.

Az emberek tényleg ennyire pihentagyúak és unottak, hogy mindenkit megbámulnak az utcán ?

2010. máj. 8. 21:33
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
33%
Azért bámulnak, mert medvedisznóember vagy.
2010. máj. 8. 21:34
 2/19 A kérdező kommentje:
Komolyan, 21:34 ? Ezekszerint az anyád üzenhetett valamit nekem, mert ugyebár a rokonok tartják egymással a kapcsolatot
2010. máj. 8. 21:37
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ez egy csúnya magyar dolog, hogy megnézni a másikat és gerinctelenül csöndben véleményt alkotni róluk.
2010. máj. 8. 21:38
 4/19 anonim ***** válasza:
71%
az előttem szólónak csak annyit h valószínűleg te vagy a legnagyobb medvedisznóember és nem bírod elfogadni ezért szekálsz másokat....lúzer....a kérdezőnek pedig mondanám h igen Magyarországon sok gyökér ember van begyepesedett aggyal akik azon is csodálkoznak ha vki magas és alacsony a barátnője...szard le őket, mást nem tudsz tenni ellene, de megértelek..
2010. máj. 8. 21:41
 5/19 anonim ***** válasza:
Üzent is! Csak nem olvasod a leveleid. El is fog verni, ha jössz hozzánk!
2010. máj. 8. 21:41
 6/19 anonim ***** válasza:
2 méter uhh én is megnéznélek :P amugy kosarazol?
2010. máj. 8. 21:42
 7/19 anonim ***** válasza:

Szerintem ez csúnya magyar dolog, hogy az ember minden rossz tulajdonságára azt mondjuk, hogy ez csúnya magyar dolog. (:D)

Hát nem mindennap látok én se egy olyan párt akiknek egyik tagja 1 fejjel magasabb, másik 1 fejjel alacsonyabb nálam. Igaz, akkor se néznélek ennyire. Az is lehet, hogy az országról alkotott negatív előítéleted miatt érzed azt tudat alatt, hogy téged néznek, pedig nem is. De az is lehet, hogy nem a "Basszátokmegmind" feliratú pólót kellett volna felvenned, amit külföldön nem értenek azért nem néznek. :D

2010. máj. 8. 21:43
 8/19 anonim ***** válasza:

Rám meg folyton olyan fejjel néznek, mintha bedrogoztam volna, ha mosolyogva kimegyek az utcára... Na és? Ki nem sz@rja le?

Menj ki Kínába, ott még azért is meg fognak bámulni, mert "hasonlítasz" Luke-ra...

21:37: Frappánsabb lett volna, ha csak annyit írsz neki, hogy "Ezek szerint rokonok vagyunk.". :)

2010. máj. 8. 21:45
 9/19 anonim ***** válasza:
75%

Üdv ez M.O!!!!!

Ahol a generációk a viva tv előtt nőnek fel..

Ahol menőbb ha sz@r vagy minthogy tartásod legyen...

Ahol a senkik visznek mindent...

Ahol menőbb az mp3-as telefon mint egy bizonyítvány...

Ahol mindenki szép és tökéletes(nek hiszi magát)

Ahol mindneki néz mindent mint egy nagy f***!!!

2010. máj. 8. 21:45
 10/19 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, 69%-os, de linkelnél képet a medvedisznóemberről? Annyira kíváncsi vagyok!!
2010. máj. 8. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!