Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "Workaholic" barátnő, kiábránd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Workaholic" barátnő, kiábrándító?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem szép dolog, de imádom a munkámat, és rengeteg energiámat elveszi.

A barátom még tolerálja, de nem tudom, ki viselné ezt el.

Szeretek főzni, mikor nem dolgozok, akkor csak az emberekre figyelek, akik velem vannak, de sokszor nehéz, mert gyakornokként 10-12 órákat is az irodában töltök sokszor.

Ez nagyon kiábrándító?

19L

2017. febr. 13. 21:47
 1/4 anonim ***** válasza:
23%

Ha semmi időd/energiád nem marad a párodra, akkor igen.

30/f

2017. febr. 13. 22:01
 2/4 anonim ***** válasza:
91%

Nekem ilyen a főnököm.

Az becsülendő ha szeretsz dolgozni de ne vidd túlzásba szerintem. Gyakornokként 12 órázol mi lesz akkor ha középvezető leszel? Persze minen munkahelyen vannak időszakok amikor túlórázni kell, de legyen egy pont ahol azt mondod itt van az elég. Pl ha a barátoddal már harmadjára kéne lemondani egy programot akkor ott már érdemes odaállni a fönök elé h itt van az elég és nem tovább. Távkapcs c. Filmet nézd meg, szerintem elgondolkodtató.

2017. febr. 13. 22:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Előző válaszolókkal egyet kell értenem.

Az nagyon jó, hogy szereted a munkád, de amikortól nem jut idő a párodra (családodra, barátaidra, hobbidra), onnéttól kezdve nehezen viselhető. Elvégre, egy kapcsolatban szeretne az ember a párjával minél több időt tölteni.

2017. febr. 13. 22:10
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Előbb utóbb rájössz, hogy vagy megtalálod az arany középutat, vagy választanod kell.

Sok olyan munkatársam van, akik ilyenek, mint amit leírtál, 40 körüliek, de széthullott már a családjuk, vagy nem is volt.

2017. febr. 13. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!