Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek nagyon gyerekes, vagy kiábrándító, ha egy lány imádja a kakaót? 20L
Figyelt kérdés
2013. dec. 2. 21:21
1/42 anonim válasza:
Nem tudom hogy merült fel ez benned. :D Nem az, én is szoktam inni. :D 21/F
2/42 anonim válasza:
Csak ha az ajándék kifestőt is kifesti amit a kakaó mellé kap.
5/42 anonim válasza:
én ha 40 éves leszek, és jó beosztásom lesz, sem fogom szégyellni, hogy kávé helyett, langyos nyuszikakaót fogok kortyolgatni...
6/42 anonim válasza:
Én szinte minden este iszok.
Az igazi főzött macskás kakaót szeretem.
De sokszor csak Nesquik,vagy kész Mizo.
Kivétel persze ha bort iszok.
28/fg
7/42 anonim válasza:
Lol. Bocs. :D De a kérdés maga gyerekes, nem a kakaóivás. Azt hiszed, attól leszel "nagy lány", ha nem iszol kakaót? :D
Ne is haragudj, ez egy vicc.
Én is szoktam inni, a Bonbonetti a kedvencem. :)
Csak nem szabad sokat innom, mert pattanásos leszek tőle. :3
Inkább ez, mint a kávé, meg az alkohol.
22/F
9/42 anonim válasza:
Minden reggel együtt ihatnánk a kakaót... :):)
Bocsi, ez túl nyálas volt. A lényeg, hogy sem tudok róla leszokni. Ami jó azt miért hagyjuk abba? 21/F
10/42 anonim válasza:
Semleges. Nem jelent semmit, nem gyerekes és kiábrándító, ha szeretei, miért ne igya? Csak mert más szerint gyerekes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!