Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, kiábrándító, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, kiábrándító, ha egy lány rossz tanuló?

Figyelt kérdés

csak azért kérdem, mert elég maximalista vagyok, de mióta bekerültem a mostani iskolámba, eléggé leromlottak a jegyeim, főleg kémiából, pedig azt kellene a legjobban tudnom...bár az nem is teljesen az én hibám, mert a tanár olyanokra nem ad pontot, hogy nem szó szerint írok valami fogalmat, de amúgy úgy is értelmes lenne, ahogy én írom, de neki úgy nem jó, de mindegy. ja meg ma is írtunk szakmai kémián és olyan gyorsan mondta a feladatokat, hogy nem volt időm leírni, úgyhogy örülök, ha lesz vagy 2-es...szóval mostmár kémiából se vagyok olyan jó, töriből is csak ilyen 1es-2eseim vannak...

ez nagyon kiábrándító? hülyének néznétek egy ilyen lányt, vagy annyira nem érdekel, hogy milyen tanuló?

16l

2013. nov. 7. 16:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
67%
nem
2013. nov. 7. 16:08
 2/19 anonim ***** válasza:
73%

Ha rosszak a jegyei, az alapból nem gond. Viszont, ha sík hülye, és egy értelmes mondata sincs, csak vihog, röhög, és a bókokat várja, az nagyon is kiábrándító.

Lényeg, hogy nem a jegyeid határozzák meg azt, hogy hülyének néz vagy sem, hanem a viselkedésed. Nem minden jó tanuló normális ember.

2013. nov. 7. 16:11
 3/19 A kérdező kommentje:
16:11 igazad van...csak azt hittem, ennyire sokat számít, mert általánosban is maguk a tanárok szajkózták állandóan, hogy csak az ér valamit úgymond, aki jó tanuló és mindenből kitűnő, meg minden...és hát ezért gondoltam, hogy mások is így gondolják.
2013. nov. 7. 16:15
 4/19 anonim ***** válasza:
36%

Ha valaki értelmes, akkor az nem feltétlen a jegyekben mutatkozik meg. Nekem is a reál tantárgyakból ketteseim meg hármasaim vannak, pedig nem tartanak az emberek butának. A lényeg ahogy beszélsz, meg ne legyenek azért olyan hülye kérdéseid se, mert akkor a fiú ki megy a világból. Ismerek olyat aki megkérdezi tanár úrt: léteznek földönkívüliek? lehetséges az időutazás..

az ilyenhez egyszerűen nem tudok mit hozzászólni :D

2013. nov. 7. 16:17
 5/19 anonim ***** válasza:
73%

Hát ha csak a jegyei rosszak, és amúgy értelmes ember akkor nem és ha barátok lennénk vagy barátnő akkor próbálnék neki segíteni abban a tantárgyban amit nem ért pl.

így nem kiábrándító.. de ha az hogy szarok bele,iskola mellé jár,lóg meg nem érdekli az egész akkor igen.

2013. nov. 7. 16:17
 6/19 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező, én eddig egy barátnőmtől se kérdeztem meg, hogy milyen tanuló, persze mindig megtudtam végül, de soha nem izgatott, hogy esetleg rosszabb tanuló volt, vagy nem.

Öhm, előzőnek annyit mondanék, hogy attól, hogy valaki az időutazás felől érdeklődik, nem biztos, hogy hülyének kell nézni.

Én pl. fizika szakos vagyok (egyetemen), és néha én is elgondolkodok az időutazáson, vagyis csak a működésén. Szerintem ezzel nincs gond.

2013. nov. 7. 16:20
 7/19 anonim ***** válasza:
79%
Figyelj, végül is nem az számít, hogy milyenek a jegyeid. Ha normális énképpel rendelkezel és van valami célod amit el szeretnél érni és nem a lustaság győz állandóan feletted, akkor el lehet nézni, hogy egyik-másik tárgy nem érdekel és esetleg gyengébb vagy belőle. Viszont szeretnék annyit hozzáfűzni, hogy lehet egy tanár sz*r tanár, de ez nem ok arra, hogy te rossz jegyet kapsz, abban te is ugyanúgy hibás vagy. Vegyük alapul az egyetemet. Én vegyész leszek, az egyetemet nem nevezem meg. A tanárok nagy része sz*rik az egészbe, onnan tanulod meg ahonnan akarod, de ugyanúgy számon kérik. A nem túl értelmes ember csak a kifogásokat keresi, hogy aztán anyázhasson. Az értelmesebb fordít rá időt, rengeteg munkája van benne és még így is lehet, hogy csak kettest kap. Lehet bosszantó, de megvan és neki tiszta a lelkiismerete. Ez a lényeg! :) 22/F
2013. nov. 7. 16:20
 8/19 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat :)

16:20 én is vegyész akarok lenni :P de pont ez a baj, hogy akárhogy tanulok, a dogában a tanár mindig talál valamit. ráadásul így hiába van célom, amit el akarok érni, ha tudom, hogy sosem fogom, mert ha vegyis vagyok, alap lenne, hogy kémiából jó vagyok, és nem is csak az, hogy simán jó vagyok, hanem ha akarok menni pl. egyetemre is, hogy még több helyen el tudjak helyezkedni, ahhoz vagy milliomosnak kéne lennem, hogy fizetni tudjam, vagy ösztöndíjat kellene szereznem, ami csak úgy megy, ha kb, mindenből kitűnő vagyok mind a 4 év alatt..

2013. nov. 7. 16:31
 9/19 anonim ***** válasza:
30%

Eléggé. Én egy percet nem tanultam gimiben, és mégis mindig 4,5 körül volt az átlagom, pedig nem kisegítőiskolába jártam.

"hanem ha akarok menni pl. egyetemre is, hogy még több helyen el tudjak helyezkedni, ahhoz vagy milliomosnak kéne lennem, hogy fizetni tudjam"

Na ja, mert egyetemre csak milliomosok járnak...

2013. nov. 7. 16:38
 10/19 A kérdező kommentje:
:) akkor mondd már el légyszíves, honnan szüljek csak úgy több százezret a tandíjra? (:
2013. nov. 7. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!