Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek nagyon gyerekes, vagy kiábrándító, ha egy lány imádja a kakaót? 20L
Figyelt kérdés
2013. dec. 2. 21:21
21/42 anonim válasza:
Én is szeretem a kakaót, de nem érzem magamat gyerekesnek emiatt. Sőt, a párom közel 40 évesen is imádja a kakaót. A rendes főzöttet, nem ezeket a porkakaókat, aminek semmi kakaó íze nincs.
22/42 anonim válasza:
Sajnos kifejezetten utálom a kakaót, vagyis inkább a tejet amiből készűl, még a látványától is rosszul leszek, ha valaki elöttem issza meg a tejet/kakaót, szóval számomra ezért inkább kiábrándító, ha egy lány kakaót iszik..
23/42 anonim válasza:
Leszarom a kakóját! :D
Kaka- ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ- de szar ízű! :D
Amúgy cuki baba, imádom! :D Csinálhatok neked egy kakót Édi? :D
24/42 anonim válasza:
Az a kiábrándító ha egy 20 éves lány ennyire ostoba.
25/42 anonim válasza:
Egyáltalán nem o.O Nekem kedvencem a kakajó !:3
19/F
26/42 A kérdező kommentje:
#22: Akkor minket nem egymásnak teremtett a sors :(
2013. dec. 2. 21:54
27/42 anonim válasza:
Én is szeretem és tojok rá ki mit gondol :D. 20/F
28/42 anonim válasza:
Egyáltalán nem az. Néha én is iszok 21/F
29/42 anonim válasza:
Az nem, de az XD eléggé gyerekes...
30/42 A kérdező kommentje:
...........
2013. dec. 2. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!