Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek nagyon gyerekes, vagy kiábrándító, ha egy lány imádja a kakaót? 20L
Figyelt kérdés
2013. dec. 2. 21:21
31/42 anonim válasza:
Én most küldtem le egy bögrével :) Váljon az egészségedre Neked is :D
32/42 A kérdező kommentje:
Én is most ittam ^^ :D
2013. dec. 2. 22:56
33/42 anonim válasza:
Szerintem se gyerekes:D
Főleg azért,mert nem is issza minden gyerekXD
Én például 6 éves korom óta nem ittam,mert nem szeretem az ízét:)
Ha ilyesmit kívánok meg,akkor is inkább forrócsokit csinálok magamnak de nagyon ritka..
Anyukám meg minden este azt iszik,pedig már lassan 50 éves:)
16/l
34/42 anonim válasza:
Na, időzítés csillagos ötös :D Mennyire vagy függő, mennyi a napi adag? :D
Viszont még mindig nem tiszta, ebben mi lenne a kiábrándító.
35/42 A kérdező kommentje:
Általában napi 4-5 bögre, de van, mikor 6 is. És nagyon kakaósan iszom, szinte már megáll benne a kanál :D
2013. dec. 2. 23:19
36/42 anonim válasza:
Hm. Nem rossz :D Én is úgy szeretem, csak úgy hamar elfogy, és lassan luxuscikk lesz :D
37/42 anonim válasza:
Ebben mi a gyerekes, vagy kiábrándító?
39/42 anonim válasza:
valaki azt mondja hogy gyerekeres a kakao ivás mond neki akkor meg ne csocsozz mert azt babaként kell :DDDDD
40/42 anonim válasza:
37. én a krumbliiit szereeeteeeem :D
amugy meg ha a kakao ivás az gyerekes akkor én mit mondjak az anime megszálotságomra? (nem vagyok cosplay-es és semmi érzelem nincs anime karakterek felé az sztem beteges, csak nézni szeretem :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!